2777
2789

هفته پیش روفرشی انداختم تو ماشین لباسشویی ام (مارکش ایندزیت )کلاً تعطیل شد البته به خاطر نوسان برق چند ماه پیش که مدام برق ها میرفت کلی سکته میزد بنده خدا
تعمیرکار هم اومد اول گفت بردشه بعد گفت موتورشه فک کنم کلاً پیچوند 

حالا دل چرکین شدم و می خوام یه جنس خوب بخرم و البته مجبورم اینترنتی خرید کنم نمیتونم برم فروشگاه و امین حضور  و جاهای دیگه

چه چیزهایی رو باید در نظر بگیرم چه آبشن هایی و اینکه با توجه به تجربه اتون چه مارکی الان که انتخاب محدوده به صرفه و کاربردیه

لطفاً راهنمایی کنید واقعاً تجربه خرید لوازم برقی ندارم🥺🥺🥺

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
هایسنس

شما داری ازش راضی هستی مدلش چیه و چند کیلوییه
چه برنامه هایی داره؟

وای بدون ترمز چقدر سوال پرسیدم🙃

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط ال‌جی البته شاید مارکهای دیگه هم خوب باشه اما فکو فامیل ما همه ال‌جی دارن و راضی هستن

چه مدلی؟
آخه هزارتا مدل داره با قیمت های متنوع

الجی

ممنون عزیزم چه مدلی؟
بعد یه چیزی این تعمیرکاره میگفت دیگه مارک خوب پیدا نمیشه ال جی و سامسونگ هم مثل قدیم نیست موتور چینیه
خیلی گیرش رو دوو بود میگفت خدمات داره ولی خودم ذهنیت خوبی در مورد دوو ندارم یادمه قبلاً کسی سمتش نمیرفت

شما داری ازش راضی هستی مدلش چیه و چند کیلوییه چه برنامه هایی داره؟ وای بدون ترمز چقدر سوال پر ...

هایسنس خیلی راضیم ۷ کیلوییه 

خیلی عالیه ۱۰ ساله دارمش خداروشکر سالمه سالم قیمت مقرون به صرفه ای هم داره به نسبت بقیه

A💙R💙F

برو دیجی کالا نظرات رو بخون  ال‌جی خوبه  بوش هم. خوبه

👌🏻ممنون ایده خوبی بود🌷🌷🌷

هایسنس خیلی راضیم ۷ کیلوییه  خیلی عالیه ۱۰ ساله دارمش خداروشکر سالمه سالم قیمت مقرون به صرفه ا ...

خداروشکر انشاالله که همیشه برات بچرخه 😊
فقط کجاییه؟

اصلا دوو نخر 

خودمم یه چرخی تو گوگل زدم حس خوبی به دوو و پاکشوما و بست و....ندارم