2777
2789
عنوان

ازدواج

286 بازدید | 24 پست

دوست عزیزم سلام

قانون مهم موفقیت اینه که شاد باشیم تا موفقیتها یکی پس از دیگری به سراغمان بیاید نه اینکه منتظر باشیم موفقیتی اتفاق بیفتد بد شاد باشیم.شما همین الان هم که ازدواج نکردید باید سعی کنید که از زندگی تون لذت ببرید و خودتون رو دوست داشته باشید شما باید خصوصیات همسر ایده آل خودتون بنویسید تجسم کنید و شکرگزاری کنید بابتش و با ایمان به اینکه شما لایق داشتن بهترین همسر هستید با مشخصات مد نظرتون برای داشتن همچین همسر ایده آلی شاد باش. روی عزت نفس خودتون کار کنید و در عین حال با با تصوراتی مثل اینکه همین الان دست شما در دست همسر ایده التان هست و در حال قدم زدن در یک باغ یا یک پاساژ هستید سعی کنید همواره احساساتتان را بالا و مثبت نگهدارید، قطعا مدارات تغییر خواهند کرد و اتفاقات عالی اتفاق خواهند افتاد.

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندماه تصورمیکردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد

تجسم اصول داره 

هروقت حالت خوبه باید تجسم کنی 

نه از سر ناراحتی و نیاز 

بعدشم در تجسم باید نتیجه رو ببینی فقط  اینکه اون فرد چه جوری اومده و .... توجه نکنی

دقیقا حس خوب  حال خوب  ایمان و باور قلبی  مسیر رو باز میکنه

من خیلی دوس دارم مثبت فکرکنم ولی وقتی ۳۹ سالم شده وقتی درحدحرف میان جلوبعدیهوعیب میشن خواستگارا کاملاناامیدشدم خدامنوببخشه میدونم ناامیدی گناهه ولی خدابه این بزرگی که ازدواج من براش هیچی نیس چراجورش نمیکنه؟

من خیلی دوس دارم مثبت فکرکنم ولی وقتی ۳۹ سالم شده وقتی درحدحرف میان جلوبعدیهوعیب میشن خواستگارا کامل ...

هرچقدم گناهکارباشم ولی خدامثل بندگانش اهل انتقام نیس میبخشه امیدوارم به منم به نگاهی کنه چون خیلی سخته خیلی

من خیلی دوس دارم مثبت فکرکنم ولی وقتی ۳۹ سالم شده وقتی درحدحرف میان جلوبعدیهوعیب میشن خواستگارا کامل ...

بهت پیشنهاد میکنم با قانون آشنا بشی از یه جایی سایتی چیزی شروع کن 

حسین عباسمنش 

سوده هروی 

به سایت و پیجشون سر بزنن می بینی خیلیا مثل تو هستن‌و‌ نتیجه گرفتن