۳۸ سالمه بچه ها، یه دختر ۵ ساله دارم بعد دخترم افسردگی بعد زایمان گرفتم و اینقد دوران بدی داشتم که تو این مدت به بچه دوم نمیتونستم فک کنم تو این مدت همسرم مدام میگفت دلت برا بچه نمیسوزه تنهاست بیا اقدام کنیم و فلان من میگفتم بزار کرونا تموم شه چون یکی از بستگانمون تو بارداری کرونا گرفت فوت شد. بعد که حالا واکسن زدم گفتم اقدام کنیم تبلی تخمدان هم داشتم اولی رو با دارو باردار شده بودم گفتم دو سه ماه اقدام کنیم نشد برم دکتر، دکترم برام ازمایش هورمونی و ذخیره تخمدان نوشته بود ماه قبل اقدام کردیم نشد این ماه ازمایش رفتم اوکی بود حالا که موقع تخمک گزاریمه همسرم یهو ازین رو به اون رو شده میگه من فعلا نمیخوام قبلا میخواستم ولی دیگه فعلا نمیخوام. چیکار کنم راضی شه من سنم بالاست نمیتونم منتظر بمونم هروقت اون امادگی داشت اقدام کنیم که، هرچیم بهش میگم حرف خودشو میزنه هرچی میگم از کجا معلوم با مشکلات من سریع بچه دار شیم شاید یسال طول بکشه شاید اصلا نشه باز حرف خودشو میزنه واقعا برا دخترمم ناراحتم تنهاست
خب یه مادر باید توان و روحیشو داشته باشه که من الان در خودم میبینم اون موقع نمیدیدم. چیکار کنم راضی شه. کلا اینقد سرده که ماهی یکی دوبار اونم من باید بهش نزدیک شم. یعنی تصادفیم احتمال بارداریم نیست😔
خب یه مادر باید توان و روحیشو داشته باشه که من الان در خودم میبینم اون موقع نمیدیدم. چیکار کنم راضی ...
منم ۳۷ سالمه .یه دختر ۴ ساله دارم شوهرم فعلا بچه نمیخاد دخترم تنهاست .منم نمیخاستم ولی تنهایی دخترمو میبینم راضی شدم دومی رو بیارم با اینکه میگرن دارم و خونم غلیظه توبارداری باید امپول بزنم ولی شوهرم نمیخاد 😔😔😔😔
منم ۳۷ سالمه .یه دختر ۴ ساله دارم شوهرم فعلا بچه نمیخاد دخترم تنهاست .منم نمیخاستم ولی تنهایی دخترمو ...
منم مثل شما، همش میگم از کجا معلوم تو وقتی بخوای من بتونم سریع باردار شم. میگه مهم نیست نمیاریم . الان دخترم از اب و گل درومده واقعا وقتشه دیگه دیرم هست.
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو