2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری در کرمانشاه

2093 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خواستم بدونم کسی اهل کرمانشاه اینجا هست؟تازگی زایمان کرده باشه من خیلی از زایمان طبیعی میترسم اما دکترم میگه به هیچ عنوان سزارین انجام نمیدن مگرمشکلی باشه خواستم بدونم حقیقت داره؟دکتر یابیمارستانی سراغ ندارید تو کرمانشاه سز اختیاری انجام بدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من کرمانشاهم .منم شنیدم نمیکنن میتونی بری از منشی تک تک دکترا بپرسی خدا رو چه دیدی شاید کردن.جاری من بچش چهار کیلو و نیم بود باز نکردن بیچاره ۱۲ساعت زور زد نکردن.خیلی بده باید بزارن به اختیار هرکس

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
سلام من کرمانشاهم .منم شنیدم نمیکنن میتونی بری از منشی تک تک دکترا بپرسی خدا رو چه دیدی شاید کردن.جا ...

اون ماما یا متخصصی که زایمان اونو گرفته به احتمال زیاد بی سواد بوده 

وزن بچه ۴و نیم کیلو احتمال اینکه روند زایمان دچار اشکال بشه هست باید میفرستادنش سزارین 

سلام من کرمانشاهم .منم شنیدم نمیکنن میتونی بری از منشی تک تک دکترا بپرسی خدا رو چه دیدی شاید کردن.جا ...

دکتر خودمم توبیستون هس اینجام که تنها بیمارستان خصوصی همونه میگه به هیچ عنوان قبول نمیکنن 

استارتر عزیز 

من درکت میکنم بارداری اولته تجربه نداری و چیزایی که از زایمان طبیعی شنیدی ممکنه خوب نباشه 

اما من به عنوان یه ماما بهت این اطمینانو میدم اگه یه ماما یا متخصص دلسوزو باسواد کنارت باشه بهترین تجربه زندگیت میشه با کمترین عارضه 

اون ماما یا متخصصی که زایمان اونو گرفته به احتمال زیاد بی سواد بوده  وزن بچه ۴و نیم کیلو احتما ...

همون میگن که وزن بالای ۴کیلو باید سزارین بشن حداقل چه قوانین مسخره ای😐😐😐😐

همون میگن که وزن بالای ۴کیلو باید سزارین بشن حداقل چه قوانین مسخره ای😐😐😐😐

قانون نیست جز دستور عمل مامایی و زنان  برای زایمان سزارینه 

علت اینکه این قانون رو گذاشتن خانمهای شکم اولی باید طبیعی زایمان کنن اینه آمار سزارین تو ایران ۶برابر کل جهانه و متاسفانه خانمها با عوارض سزارین آشنا نیستن

استارتر عزیز  من درکت میکنم بارداری اولته تجربه نداری و چیزایی که از زایمان طبیعی شنیدی ممکنه ...

چه خوب عزیزم شما ماما هستین چطوری میشه ماما همراه گرفت؟مثلا من بیمارستان بیستون برم وقت پذیرش باید درخواست بدم؟

بعدم دکترت می‌تونه ی دلیل الکی بنویسه و سز کنی مثلا تنگی لگن

میگه بیمارستان قبول نمیکنن نمیدونم والا راستو دروغش‌و حتما اونجام آدمو‌چک میکنن اوایل نوع زایمان برام مهم نبود فک میکردم پول بدی وبری بیستون حله دیگ الان نزدیک ۳۳هفته شدم یاد زایمان افتادم🥺🥺