سلام دوستان خواستم بدونم کسی اهل کرمانشاه اینجا هست؟تازگی زایمان کرده باشه من خیلی از زایمان طبیعی میترسم اما دکترم میگه به هیچ عنوان سزارین انجام نمیدن مگرمشکلی باشه خواستم بدونم حقیقت داره؟دکتر یابیمارستانی سراغ ندارید تو کرمانشاه سز اختیاری انجام بدن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من کرمانشاهم .منم شنیدم نمیکنن میتونی بری از منشی تک تک دکترا بپرسی خدا رو چه دیدی شاید کردن.جاری من بچش چهار کیلو و نیم بود باز نکردن بیچاره ۱۲ساعت زور زد نکردن.خیلی بده باید بزارن به اختیار هرکس
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
همون میگن که وزن بالای ۴کیلو باید سزارین بشن حداقل چه قوانین مسخره ای😐😐😐😐
قانون نیست جز دستور عمل مامایی و زنان برای زایمان سزارینه
علت اینکه این قانون رو گذاشتن خانمهای شکم اولی باید طبیعی زایمان کنن اینه آمار سزارین تو ایران ۶برابر کل جهانه و متاسفانه خانمها با عوارض سزارین آشنا نیستن