2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری در کرمانشاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 21 پست
چه خوب عزیزم شما ماما هستین چطوری میشه ماما همراه گرفت؟مثلا من بیمارستان بیستون برم وقت پذیرش باید د ...

من دانشجوی مامایی هستم عزیزم 

میتونید از بیمارستان بخوایید بهتون معرفی کنن بعد حتما با چنتا از خانمای که زایمانشونو گرفته صحبت کنید ببینید راضی هستن یا نه 

ان شاءالله زایمان خوبو عالیی داشته باشه

باز سوالی داشتید بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت راهنماییت فدات  حتما سوالی بود مزاحمت میشم

سلام من الان تاپیک شما رو دیدم شش ماه پیش تو بیمارستان بیستون زایمان کردم میخواستم چندتا مورد بهت بگم 

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
سلام من الان تاپیک شما رو دیدم شش ماه پیش تو بیمارستان بیستون زایمان کردم میخواستم چندتا مورد بهت بگ ...

خب اینجا به ما هم بگو عزیزم.منم در شرف زایمانم و خیلی نگرانم از اینکه کدوم بیمارستان خوبه