2777
2789
عنوان

لطفا بیاین راهنمایی کنین

63 بازدید | 17 پست

منو نامزدم ۱۸ ماهه عقد کردیم و خیلی همو دوس داریم و اونم خیلی عاشقمه و کلا روی من خیلی حساسه خط قرمزشم خودش هم گفته 

۳ هفته پیش در مورد عشق قبلی با دوست صمیمیم چت میکردم و خاطره ها مو میگفتم و یادم رفت پاک کنم و نامزدم دید کلا هر وقت از مرد دیگری تعریف کنم بدش میاد و بد جور عصبی میشه ...حالا بعده اینکه دید دلش خیلی شکست فک کرد دوسش دارم و از عصبانیت فحش داد 

به نظرتون حق داشت فحش بده ؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب فحش خوب نیست ولی عصبی شده خودتون میگین خط قرمزش هستین اگه اتفاق مشابه میفتاد نمیگم شما فحش میداد ...

نه کلا عصبی بشه فحش میده اونم در حد کثافت بی‌شعور فقط چون روم خیلی حساسه 

نه کلا عصبی بشه فحش میده اونم در حد کثافت بی‌شعور فقط چون روم خیلی حساسه 

اون و که همه میگن ولی سعی کنین این عادت و از سرش بر دارین ولی خب همه عصبی میشن این دو تا فحش و میدن

شما برای خودت پیش نیومده حتی تو دلت بگی ؟ 

خب فحش خوب نیست ولی عصبی شده خودتون میگین خط قرمزش هستین اگه اتفاق مشابه میفتاد نمیگم شما فحش میداد ...

کلا روم خیلی حساسه وقتی هم عصبی میشه فحش میده اونم در حد بی‌شعور کثافت جوری روم حساسه که تا حالا سرشو کوبیده دیوار به خاطر م

مفصله تو نت بزن اختلال پارانوئید ببین چن تا از نشانگانش رو داره

عزیزم نت و ول کن هیچ کس و مشکوک به یه بیماری روانی اونم پارانویید نکن حتی دکترم این کار و نمیکنه

خواهرم روانشناسی میخونه همیشه میگه استاداشون تاکید میکنن با یکی دو تا علامت برچسب به هیچ کس نچسبونین چون تشخیص یه اختلال روانی به این سادگیا نیست

وسواس فکری رو راحت میشه فهمید اما بقیه ی اختلال ها رو نه