2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

35 بازدید | 5 پست

پوستم داغون شده دیگ دیروز رفتم دکتر گفت ترکی زدی برام کربوکسی انجام داد و قرص گفت هر روز بخور تا اینجا نشاط خشک کنه بریزه  همش دارم فکر می‌کنم چرا جوش زدم گفت آزمایشم بده احتمالاً تنبلی‌تخمدان دارید من از آبرسانی که برای پوست خشک بوده استفاده کردم اما پوست من چرب یه چند وقت از کرم کامان استفاده کردم ولی جدیدا دیگه یعنی خیلی داغون تر از قبل هست هیچ وقت اینطوری نبوده به خودش گفتم برام یه ضدافتاب و ابرسان خوب پیدا کن بادی شاپ گفت ولی بهش گفتم یکم گرونه گقت باش بزار بگردم یه قیمت مناسب خوب میگیرم برات خیلی از دست اون کرمه ک زدم عصبیم☹️☹️ عکسش میزازم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
اگه تنبلی داری خودتو با خرید محصولات پوستی خسته نکن

هنوز معلوم نیست ازمایش ندادم ولی چرا؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مشکلت داخلیه تا اونو حل نکردی پوستت خوب نمیشه

🤦 اونم گفت سیزده روز بعد پریود برو آزمایش و سونو ولی قرار بود چندروز پیش بشم ولی هنوزپریود نشدم