2777
2789
عنوان

میترسم برای پسرم گوشی بخرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 39 پست

آره میشه برنامه هایی هستن که میتونی گوشی دیگه ایو تحت کنترل داشته باشی حتی سرچای گوگلشم میاره

هرجا منو دیدید انقد گزارش بزنید تا تعلیق  شم پلییییییز  تولوخدا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ایناهم بگذری دیگه درس نمیخونه دخترخالم ۱۲ سالشه گوشی داره اینستا و تلگرام داره همه ی فکرو آرزوش ازدواجه یه دوست پسرم داره انگاری یه بارم قرار گذاشته بودن رفته بودن پارک دیگه خوددانی ولی کارت اشتباهه 

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎

زیر 15نخر،بعدم شما فکر میکنی پسرت هیچی نمیدونه ونگرانی درحالی که همه چیزو میدونن همه چیز بهترین راه اموزش صحیح همین نمیتونی کنترل کنی چون هزار راه برای مخفی کاری هست

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
نه گوشی شخصی نه یه مشاور میگفت یه تبلت خونوادگی داشته باشین که کل اعضای خونواده استفاده کنن اونجور ...

خودمم همین و میگم ولی میبینم خیلی نگاهش به بقیه است و اینکه تبلت داره سیم کارت نداره هربازی میخواد بانت گوشی خودم براخودش میگیره

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
خیلی پسره خوبیه ولی میترسم فضای مجازی یه فضای مجازی هست که اگه یه پسر بچه داخلش بره منحرف میشه

قبلش اینکه گوشی براش بگیری باهاش صحبت کن و سعی کن بهش یاد بدی که باید استفاده مفید از گوشیش کنه.وقتی هم براش گوشی گرفتی سعی کن پیشش بشینی به بهانه های مختلف تا خیالت ازش راحت بشه..بهش اموزش بده بگو‌ همه چیز تو این گوشی ها هست ولی خیلی چیزاش به ضرر ادمه و اینو وقتی متوجه میشی که دیر شده پس بهتر از چیزای خوبش استفاده کنی

بنظرم بخر ولی سیم کارت نده اگه برای مدرسشم چیزی لازمه با سیم کارت خودت یا همسرت نصب کن براش

بعد هم همه بچه ها مثل هم نیستن که تو یکی دیگه رو دیدی به پسر خودت تهمت قبل واقعه میزنی

حس امضا ندارم یونو   

من ۱۴ گوشی گرفتن واسم 

همشم قبلنا میگفتن زیر ۱۸ امکان نداره وقتی کوچیک تر بودم میگفتم نمیشه از ۱۸ کمتر یکم بخرین کم مونده داد میزدن سرم خیلی ام سفت و سخت 

ولی ۱۴ سالم که شد یه بار نشستم گریه کردم گوشی خریدن 

بچه هر چی بزرگتر میشه پدر مادر خودشون تشخیص میدن که آیا میتونن بخرن یا نه

بعدم کنترلش کن دیگه ولی نه به طور آزار دهنده 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
آره میشه برنامه هایی هستن که میتونی گوشی دیگه ایو تحت کنترل داشته باشی حتی سرچای گوگلشم میاره

واقعا چطوری میشه تهیه کرد؟

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

یه گوشی مشترک داشته باشید که توی تایمهای مشخص اگر لازم داشت استفاده کنه.نه اینکه همش دستش باشه.اگر هم برای ارتباط تلفنی بیرون می خواد،میشه براش یه گوشی ساده که به اینترنت وصل نشه بگیرید.اینطوری حواسش هست که چارچوبها رو بیشتر رعایت کنه.راستش منم بودم با دوستیهای مجازی نا متعارف و فضای افتضاح اینستا و...کاری نمیکردم که احساس کنه گوشی فقط برای خودشه و کسی حق نداره دست بزنه.نگرانیتون به جاست اسی جان.بیشتر با پسرت دوست باش.

خودمم همین و میگم ولی میبینم خیلی نگاهش به بقیه است و اینکه تبلت داره سیم کارت نداره هربازی میخواد ب ...

الان دوره ای نیس که بچه ها تا ۱۸ بدون گوشی بمونن 

اونم پسر 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)