2777
2789
عنوان

میترسم برای پسرم گوشی بخرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 39 پست

اگرم براش گرفتی لطفا مثلا گوشیش نگیر و چِکِش کن,چون خیلی خوردکنندس این رفتار

من تا حالا پدر و مادرم اصلا دست به گوشیم نزدن 

فقط بهش گوشزد کن خطرهارو و بگو بهش اعتماد داریو 

درباره آسیب های فضای مجازی براش بگو.

Hell is empty and all the devils are here
بنظرم بخر ولی سیم کارت نده اگه برای مدرسشم چیزی لازمه با سیم کارت خودت یا همسرت نصب کن براش بعد هم ...

تبلت داره سیم کارت نداره ولی خیلی گوشی دوست داره همش میگه برای تولدم گوشی بگیر موندم چیکار کنم

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی پسره خوبیه ولی میترسم فضای مجازی یه فضای مجازی هست که اگه یه پسر بچه داخلش بره منحرف میشه

مطمئن باش اگر با پشتوانه ی قوی اعتقادی و اخلاقی و حمایت فکری و عاطفی والدین و برنامه ریزی نباشه،حتما آسیب میبینه.

خودمم همین و میگم ولی میبینم خیلی نگاهش به بقیه است و اینکه تبلت داره سیم کارت نداره هربازی میخواد ب ...

با گوشی خودتون که کارش میفته

لزومی به داشتن گوشی نیست 

ولی همین که پافشاری نمیکنه برای گوشی شخصی خیلی خوبه 

باور کنین نداشتنش خیلی بهتر از داشتنشه

هرچی دیرتر بهتر

برای موبایل سن خاصی نمیشه تعیین کرد،به فرد بستگی داره.

اگر پسرتون؛

میتونه هیجانات‌اش رو کنترل کنه،به راحتی تحت تاثیر رفتار کسی قرار نمیگیره ، آموزش های کافی برای ورود به فضای مجازی رو فرا گرفته ، با شما راحته و اگر خدایی نکرده اتفاقی بیفته به شما اطلاع میده و به درس‌اش لطمه نمیزنه،مشکلی نیست.

اگر میخواید که بگیرید،حتما حتما حتما باید نامحسوس کنترل کنید، تایم مشخصی تعیین کنید و درباره آسیب های احتمالی هم باهاش صحبت کنید.

و اینکه قرار نیست که همه مثل هم باشن،باید برادر و برادرزن‌شما برادرزاده تون رو کنترل و و راهنمایی‌اش می کردن این اتفاق براش نمی‌افتاد

تبلت داره سیم کارت نداره ولی خیلی گوشی دوست داره همش میگه برای تولدم گوشی بگیر موندم چیکار کنم

بنظر من بخر و اوایل با نظارت باشه

البته نه نظارت سختگیرانه و مستقیم 

حس امضا ندارم یونو   
سلام عزیزم میشه جواب بدی  بچتون جمله گفت ؟؟

سلام عزیزم بله صحبت کرد یه دفعه ای و مثل بلبل شروع کرد به حرف زدن آخه من داشتم صحبت میکردم که ببرمیش دکتر حرف بزنه ازفرداش حرف زد خیلی تعجب کردم واقعا 😳

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
عزيزم ميشه بگي كي شروع كرد به جمله بندي 

تقریباً ۳ماهی میشه حرف میزنه خیلی قشنگ و واضح صحبت میکنه خداروشکر