2777
2789
عنوان

از اینکه تو اتاقمم ناراحت میشن

214 بازدید | 9 پست

سلام 

من 13 سالمه 

از بچگی خیلی خانوادم و دوس داشتم و دارم، همیشه موقع تلوزیون پیششون بودم 

اما الان دوس دارم تنها باشم 

از اینکه بشینم ی فیلم چرت و ببینم خوشم نمیاد 

یا ت هر کارع دیگه ای دوس دارن من پیششون باشم اما خب من تنهایی و دوس دارم 

تو اتاقم نمیتونم باشم، فک میکنن من از چیزی ناراحتم 

خب الان تغییر کردم 

اونا از این موضوع ناراحتن 

خب الان من چیکار کنم؟ برم پیششون سرم تو گوشی باشه باز یچی دیگه میگن 

فک میکنم ک نیاز نیست همش پیشه اونا باشم 

کمک کنید بگید چیکا کنم

خعلی هم پوکر فیس شدم، همش مامانم فک میکنه پریودم یا شکست عشقی خوردم 😐😂

خیلی بدع 

اعتیاد اورع 

من چندین سال تو اتاقم زندگی کردم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم اینجوری بود،دوس داشت همیشه کنارش باشیم و باهاش حرف بزنیم ،کاش زنده بود...میشد بشینیم کنارش و کلی خوش بگذرونیم 😔

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

من از 15 سالگی تا الان که 21 سالمه همش تو اتاقم بودم. 

خصوصا الان دو سه ساله که کلا فقط برای ناهار و شام میرم پیش خانوادم. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
همینا رو کامل بهشون توضیح بده 

ب مامانم میتونم بگم، مامانم البته مشکلی نداره، ولی ب بابام روم نمیشه بگم، یعنی من و بابام هیچ وقت درست ننشستیم حرف بزنیم، همش شوخی و مسخره منم الان روم نمیشه 

خانواده منم دوست دارن همیشه پیششون باشم و هستم هم تا حدودی ولی خب ی موقع هایی هم تو اتاقمم و شاید ی روزایی کلا تو اتاقمم ولی خب مادر پدر ها اینجوری دوست دارن که جلو چشم باشیم و اینا فکر میکنن تنها هستیم تو اتاقمون یعنی ناراحتیم

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂
ب مامانم میتونم بگم، مامانم البته مشکلی نداره، ولی ب بابام روم نمیشه بگم، یعنی من و بابام هیچ وقت در ...

خب مامانت انتقال میده 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم