2777
2789

من گرفتم خودشون وصل کردن گفتن هروقت دردداری  دکمه فشار بده ولی راسش لازم نشد استفاده نکردم فقط چندبار دکمشو زدم دیگ ن

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان ینی خودشون اونجا ندارن باید خودم بخرم؟؟

من بیمارستان نیکان بودم قبل عمل سفارش میدی ک با هزینه عملت حساب کنن پولشو .بعد عمل بیدارمیشی بهت وصله ولی بنظرمن لازم نیست من خیلی ترسو بودم گرفتم امااحتیاج نشد واقعا

آهان ینی خودشون اونجا ندارن باید خودم بخرم؟؟

دارن شما صبح ک میری برازایمان ازت ازمایش میگیرن و هزینه اونجا باید بگین بهش ک میخاین باهزینه پذیرشت حساب کنن و خودشونم دیگ‌میدونن کی برات وصل کنن نگران نباش

بعضی بیمارستانا دارن بعضی ها نه... 

خودت از بیرون جدا بخر قبل عمل ببر همراهت تو اتاق عگل باید برات وصل کنن بعدا نمیشه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اکثر اونایی که سزارین کردن بهم گفتن بگیرم برای بعد عمل

منم میگم‌ک خیلی ترسوام و تحمل دردندارم گرفتم ولی واقعا لازم نشد دبگ میل خودته