2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم؟

244 بازدید | 39 پست

خانوما من 27 سالمه و دوتا دختر دارم.یکی کلاس دوم و یکی هم سه سال و نیم.لیسانس حسابداری ام سابقه کار هم دارم.

از اول به رشته ام علاقه نداشتم و به اصرار خانواده رفتم.از همون اول هم قرار شد.اگه علاقه مند نشدم،برم سراغ رشته ای که دوست دارم

سال اول ازدواج پرستاری آوردم ولی چون به پزشکی علاقه داشتم نرفتم

الان بقیشو میگم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا واقعا پزشکیو دوست دارم.هیچ شغل دیگه ای واسم راضی کننده نیست.

همه ی منابع درسی رو گرفتم.دخترامم اصلا اذیت نمبکنند.درسای دخترمم کلا با همسرمه.ولی مشکلی که دارم اینه که مهمون واسم زیاد میاد.برنامه ی یهویی پیش میاد.مهمون میاد دوهفته می مونه.

خطمو خاموش میکنم،باز میان.استوری میزارم دور منو واسه همه برنامه ها خط بکشید باز میان

یکی واسه شب نشینی میاد،یکی میخواد بره دکتر،یکی میخواد دنبال خونه بگرده،یکی خرید عروسی داره،یکی واسه هرید ماهی میاد.خلاصه هرکی یه بارم میاد و دیر به دیر هم میاد ولی بازم خیلیییییی میشن باهم

الان مشاور گرفتم،کتاب خریدم،آزمون ثبت نام کردم ولی آسایش و آرامش درس خوندن ندارم

اعصابشو نزاشتند واسم

یعنی از شدت ناراحتی همش میخوام گریه کنم

تو رو خدا بهم راهکار بدین

بگید چیکار کنم

واقعا حالم بده.دلم گرفته.احساس پوچی میکنم

احساس میکنم اختیار زندگیمو ندارم

انگار من دل ندارم که به آرزوم برسم

راهنماییم کنید که چه جوری همه چیو مدیریت کنم؟

خانومای شاغل،خانومای خانه دار،دخترای مدرسه ای و دانشجو هرکی از دید خودش یه راهکار بده تو رو خدا

به خدا یه عمر دعا تون میکنم😞

یعنی میخوای دوباره درس بخونی ولی بخاطز مهمون و اینا سخته برات؟

آره

کلا برنامه ریزی هام بهم میخوره

خودمم اصلا مدیریت ندارم

بهشون رک بگو تایم مهمون نداری و میخایی درس بخونی 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
آره کلا برنامه ریزی هام بهم میخوره خودمم اصلا مدیریت ندارم

کاش از یه مشاور برای برنامه ریزی کمک بگیری

ولی از این نظر که با وجود مهمون درس خوندن برات سخته واقعا حق داری

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:

عجب منم شرایطم شبیه شما بود تقریبا ی سال گذاشتم رفتم یه شهر دور با سه تا پسر واسه کنکور خوندم . از نظر مهمون و برنامه یهویی واقعا عالی بود هیچکی نمیومد . 

البته بگم من قبول نشدم ولی می ارزید آخه شانس آوردم اون سال همسرم ارشد همونجا قبول شده بود و مامانم اینا هم واسه خاطر داداشم اون سال رفتن ی شهر دیگه منم گفتم نمیتونم تنها بمونم و با همسرم الفراار رفتیم محل مورد نظر خخخخ

🖤🖤🖤🖤
الان مشاور گرفتم،کتاب خریدم،آزمون ثبت نام کردم ولی آسایش و آرامش درس خوندن ندارم اعصابشو نزاشتند وا ...

منم متاهلم و از این مشکلا پیش میاد برام فقط سعی کن عمیق بخونی همه چیو من معمولا از وقت استراحتم میگذرم

به‌نظرم‌به‌تک‌تکشون‌بگو‌هدفت‌چیه‌ونمیخوای‌رفت‌وآمدکنی‌....یا‌اومدن‌هم‌بیمحل‌کن‌که‌بهشون‌بربخوره

گفتم به خدا

شماره ام رو ندارند اکثرا

خیلیا رو پیچوندم

هی گفتم انقدر خرج کردم،شوهرم حساسه و ...

ولی باز میان و میرن

هرکی فقط یه بار خودشو در نظر میگیره

مثلا میگن دو ماهی یه بار که اشکال نداره

آخر هفته که چیزی نمیشه

همشم که درس نمیشه

بچه ها گناه دارن و ...

اینا به کنار الان اومدیم شهر خودمون و هر روز برنامه یهویی و مهمون پسر بزرگم که کلاس سومه تو درساش لنگ میزنه و من نمیتونم مدیریت کنم آخرش شب با ی اعصاب خرد میرم میخوابم و کلی غر میزنم سر پسرم طفلی 

🖤🖤🖤🖤