2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 39 پست
الهی کاش منم میتونستم به خدا خسته شدم.انگار دلم بین در و دیوار مونده.نمیدونی چه عذابیه.

کاملا درکت میکنم عمیقا 

باورت میشه وقتی خودم درس میخوندم از دبستان تا دبیرستان آرزوم این بود که مثل توی TVکه همه با هماهنگی  میرن خونه هم و یا بیرون اونم هر چند وقت یکبار باشه که نشد باز موقع خرید زمین یرجایی زمین خریدیم که فاصله زیاد داشت با خانواده هامون ولی حیف همسرم بیمار شدن و مجبوری اومدیم خونه براذر شوهرم که توی محله قبلیمونه 

🖤🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاملا درکت میکنم عمیقا  باورت میشه وقتی خودم درس میخوندم از دبستان تا دبیرستان آرزوم این بود ک ...

الهیییییی

خدایی فرهنگ ها پایینه.ملت زود قاطی و صمیمی میشند.تعارف الکی زیاده.من نه که رفت و آمد رو دوست نداشته باشم ولی واقعا واقعا از مهمون بی دعوت خوشم نمیاد

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
پس برو بچسب ب خوندن♥  ان شا الله ک موفق باشی گل🌹🤗

قربونت عزیزم

همچنین 

ولی من که بعید میدونم

آخرش آرزو به دل می مونم 

قربونت عزیزم همچنین  ولی من که بعید میدونم آخرش آرزو به دل می مونم

ن خدانکنه. این چ حرفیه. هممون یه جاهایی رو اشتباه رفتیم ک دلمون میخاد زمان برگرده ب عقب. من خودمم مثل تو یه رشته ی اشتباهی رو خوندم الکی😕😥

ن خدانکنه. این چ حرفیه. هممون یه جاهایی رو اشتباه رفتیم ک دلمون میخاد زمان برگرده ب عقب. من خودمم مث ...

آره دقیقا

مرسی از نظر و هم صحبتیت گلم

دمت گرم واقعا

شبت بخیر یاعلی🌹

الهیییییی خدایی فرهنگ ها پایینه.ملت زود قاطی و صمیمی میشند.تعارف الکی زیاده.من نه که رفت و آمد رو د ...

روابطتتو کمترکن منم توشرایط شما هستم بچه دارم متاهلم یه رشته ایی خوندم که واقعا حالمو بدمی کنه همیشه تویه دانشگاه خوب ولی.. الان دارم براکنکور میخونم 

سن فقط یه عدد ه من همیشه درگیر این موضوع بودم 20سالم شد گفتم دیره 21شدبقیه میگفتن درس خودتو ادامه دیگه به چه دردت میخوره الان 23سالمه دیگه حرف کسی برام مهم نیست سن فقط یه عدد یکی تو40سالگی مثل یه جوون 20ساله میمونه وزندگی میکنه یکی تو 20سالگی حس پیری داره.... هیچ وقت برای رسیدن به هدف دیر نیست 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
روابطتتو کمترکن منم توشرایط شما هستم بچه دارم متاهلم یه رشته ایی خوندم که واقعا حالمو بدمی کنه همیشه ...

ممنون عزیزم

چشم🌹