2777
2789
عنوان

عدد بتا کمک......😢

238 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. من چهارشنبه تست دادم بتام 330 بود . هفته 4 هستم  بعد بردم دکتر گفت بتات کمه دوباره ازمایش بده. ک مطمئن شیم خارج رحمی نیست. یعنی امکان داره خارج رحمی باشه با این بتا.؟خیلی نگران شدم 😢9

نه خارج رحمی درد های وحشتناک و خون ریزی داره 

درد شکمی دارم ولی درد شبیه پری ک میگیره ول میکنه. شیاف پروژسترون استفاده میکنم بهتر میشه . دکتر خیلی نگرانم کرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبق موعدم دکتر حساب کرد الان 4 هفته باردارم .من قبل موعد فهمیدم باردارم چون دورهام 24 روزه اس.

خوب از اولین روز آخرین پری حساب میشه که شما میشه همون چهار هفته یعنی احتمالاً تازه یا موعدتونه یا یکی دو روز ازش رد شده خوب بتا خوبه دیگه من دو سه روز شاید رد شده بود بتام ۴۲۰ بود دکترا فقط بلدن استرس بدن مهم اینه هر ۴۸ ساعت دو برابر بشه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
خوب از اولین روز آخرین پری حساب میشه که شما میشه همون چهار هفته یعنی احتمالاً تازه یا موعدتونه یا یک ...

اره واقعا استرس گرفتم. فردا دوباره میرم ازمایش انشالله که خوب پیش بره. مرسی ک جواب دادی خانومی❤

اره واقعا استرس گرفتم. فردا دوباره میرم ازمایش انشالله که خوب پیش بره. مرسی ک جواب دادی خانومی❤

خواهش میکنم انشاالله که بارداری راحتی داشته باشین و یه نینی سالم و سلامت بدنیا بیارین

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
واقعا ؟شما علایمی داشتین؟خارج رحمی علایم داره 

من هفته ۶ لکه بینی پیداکردم ودرد پریود خفیف داشتم وتیتر بتاهام خیلی نامرتب بود

۳۳۷

۱۸۰۰

۹۹۷

۱۷۰۰

۲۴۰۰ که وقتی ۲۴۰۰ بود جنین خیلی رشد کرده بود ودرد شدید گرفتم ولاپاراسکوپی شدم