2777
2789

سلام .من دخترم ۱۱ ماهشه وزنش ۷۷۰۰ .هر کاری میکنم شیشه نمیگیره .شیر خشک نان براش گرفتم نمیخوره .غذا هم فقط فرنی اونم فقط چند تا قاشق ... تو رو خدا بگید چیکار کنم شیر خشک بخوره اخه خودم سرکار میرم شیرمم کمه 

.                                              

من شیرخشک اپتامیل میدم،میخوره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اولم هم اصلا شیرخشک نخورد،دوست نداشت.بچه دومم از همون روز اول تولد شیرخشک خورد

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

الان میفهمه فکر نکنم بگیره ولی تو سعیتو بکن ایشالا میگیره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

منم پسرم ی مدت نان خورد دیگه نخورد براش بیومیل ای ار گرفتم خورد و ی نکته اینکه یکم بذار گرسنه بمونه تو پنج ماهگی دکتر به من گفت تا ۶ ساعتم شیر نخوره بچه هیچیش نمیشه بذار یکم گرسنه بشه و مورد آخر اینکه از یه سالگی بچه‌من فقط تو خواب شیر میخورد تو بیداری لب به شیر نمیزد.تو خوابم امتحان کن شاید بخوره