خانوما لطفا اگه جای خوب میشناسید بهم معرفی کنید واسه غربالگری توتهران. نسل امید شنیدم خوبه اما میخوام مطمن شم .آزمایشگاه نیلوهم که سونو انجام نمیده فقط آزمایشه
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرکز سونوی نیلو و آزمایشگاه نیلو..من همه غربالم و اینجا رفتم
سونو نیلو من زنگ زدم هیچ ربطی به آزمایشگاه نیلو نداش . اسمشم فرق داش فقط گفت قبلا اینجا بوده آزمایشگاه الان جای دیگن.
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
سونوی نیلو یه مرکز جداست تو توانیر بالاتر از بیمارستان دی ربطی به آزمایشگاهش نداره ولی دکترش فوق الع ...
مرسی عزیزم 🥰