2777
2789

خانوما لطفا اگه جای خوب میشناسید بهم معرفی کنید واسه غربالگری توتهران. نسل امید شنیدم خوبه اما میخوام مطمن شم .آزمایشگاه نیلوهم که سونو انجام نمیده فقط آزمایشه

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز سونوی نیلو و آزمایشگاه نیلو..من همه غربالم و اینجا رفتم 

سونو نیلو من زنگ زدم هیچ ربطی به آزمایشگاه نیلو نداش . اسمشم فرق داش فقط گفت قبلا اینجا بوده آزمایشگاه الان جای دیگن. 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
سونو نیلو من زنگ زدم هیچ ربطی به آزمایشگاه نیلو نداش . اسمشم فرق داش فقط گفت قبلا اینجا بوده آزمایشگ ...

سونوی نیلو یه مرکز جداست تو توانیر بالاتر از بیمارستان دی ربطی به آزمایشگاهش نداره ولی دکترش فوق العاده ست

سونوی نیلو یه مرکز جداست تو توانیر بالاتر از بیمارستان دی ربطی به آزمایشگاهش نداره ولی دکترش فوق الع ...

مرسی عزیزم 🥰