2777
2789

من دیگه بریدم میخوام بدونم کسی تجربه عمل شقاق وبواسیر داشته چه با لیزر چه سنتی چطوری ؟

دوران نقاهتش درد بعداز عمل چطوری؟ 

اگر اطلاعاتی دارین بهم بدین

من تجربشو ندارم ولی شنیدم عمل نکنی بهتره نمیدونم دیگه دقیق

پماد اینا استفاده میکنید اثر نداشته؟! 

میگم براثر یبوست اینطوری پیش میاد؟! 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالم دوبار عمل کرده با۱۵سال سن😥الانم خوب نیس باز شده خیلی جای بدیه

وااای چه بد من دیگه نمیتونم تحمل کنم خیلی اذیتم انگار یه چیزی مثل سیخ تو مقعدمه معذرت میخوام حالا دختر خالتون چیکار باید بکنه 

من تجربشو ندارم ولی شنیدم عمل نکنی بهتره نمیدونم دیگه دقیق پماد اینا استفاده میکنید اثر نداشته؟!&nb ...

خیلی پماد زدم چند بار دکتر رفتم اصلا یبوست نداشتم یه بار که مریض شدم اسهال داشتم چند روز اینطوری شدم دیگه خوب نشد اصلا موندم

وااای چه بد من دیگه نمیتونم تحمل کنم خیلی اذیتم انگار یه چیزی مثل سیخ تو مقعدمه معذرت میخوام حالا دخ ...

اون بالای مقعدش بود اگه اشتباه نکنم اسم مریضیش سینوس مویی بود،به داخل گود شده بود

هیچی دیگه گاهی عفونت میکنه گاهی بسته ست

گاهی باز میشه و خلاصه همینجور درگیره،نمیتونه خوب بشینه،بالشتک داره

اون بالای مقعدش بود اگه اشتباه نکنم اسم مریضیش سینوس مویی بود،به داخل گود شده بود هیچی دیگه گاهی عف ...

نه من کیست مویی ندارم مال من زخم وبواسیر بنده خدا انشاالله خوب بشه 

قربونت  من خودم اندازه ی یه گندم بواسیرم از بعد زایمان😖خداروشکر هنوز اذیتم نکرده دوساله اند ...

بازم مراقب باش یبوست یا اسهال داشته باشی یهو میزنه بیرون من نمیدونم چه دردی آخه خیلی سخته واقعا