2777
2789

هنوزمن تقاضای طلاق ندادم چهارماهه اختلاف داریم رفته بکی وصیغه کرده یک ساله من تهرانم فامیلام شهرستان اومدم خونه مادرم نمیتونم بین مردم سرموبلند کنم دوست یه جورطعنه میزنه دشمن یه جورزنداداشم اومده خونه مادرم 

من طبقه بالاپیش داداشم بودم رفتم پاببن خابالو بودم مامانم گفت عکروخیال داری شب خوابت نبرده خوش به حال خودم ک شوهرم مردوراحت شدمم منظورش ب زن گرفتن سوهرم بود گفتم خوب غصه های زندگی من برای توهم فکروخیاله گفت نه بعدگفت غصه زندگی تو منوپیرکرد هی حرف مبندازن پاشدم اومدم بالا اتاف داداشم بغض داره خفم میکنه کثافت چراازن گرفت روم اخه دیشب دوست دخترم پیام داده گفته شنیدم بابات زن گرفته رومادرت خداباااااااااااا کجایی جیغای منونمیشنوی

دلم گرفت  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شخصیت و بی شعوری خودشو نشون داده با اینکارش   .تو کار اشتباهی نکردی که ناراحت باشی ،هر کی هر حرفی زد بگو اونی که باید خجالت بکشه شوهر سابقمه نه من

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

عزیزم نارتحت شدم 

خدا شوهرت رو بکشه  طلاق بگیر با یه مرد خوب ازدواج کن

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
مستقیم نمیگن ک جواب بدم

تو هم بی خیال باش پس .مردم همیشه حرف میزنن. به خدا واگذار  کن ،رد شو

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
الان چیکارکنم بین نیشخندای دوست ودشمن کوتامن طلاق بگیرم اخه کوتاشوهر خوب پیدا شه

اصلا شوهر نکن گور بابای شوهر   کار کن و زندگی خودت بچرخون

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️