2777
2789
عنوان

گره بازکن چی استفاده کنم

64 بازدید | 10 پست

خانوما موهام بدجور گره افتاده نمیتونم باز کنم😭

رفتم حموم نرم کننده زدم الان اومدم بیرون شونه کردم یکمش باز شدش ولی هنوز گره داره توش 

چی بزنم خوبه؟؟

خیلی هم وز و بدشکله😣

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن بادم و نارگیل

فک کنم از روغن گذشته 

باز نمیشه😞

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

روغن ارگان

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
اگه فرع کوتاه کن چون هیچ چیزی درستش نمیکنه

خیلی بلند بود تا پایین کمرم😭😭😭

حیفم میاد

ولی انگار مجبورم

قسمت قست کن شونه بزن از پایین موها شروع کن آرام آرام البته اول روغن بزن

خیلی وزه اصلا شونه میکنم باز گره میخوره.برمیگردم دوباره شونه توش نمیره

الان ک کلا بهم گره خورده دیگه نمیدونم چه کنم

خیلی وزه اصلا شونه میکنم باز گره میخوره.برمیگردم دوباره شونه توش نمیره الان ک کلا بهم گره خورده دیگ ...

آرایشگاها هزار جور درمان دارن خدا رو شکر برا

وزی 

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی