2777
2789

چندها سال اینجا سختی کشیدم و از خیلی چیزا گذشتم که بتونم خونه بخرم ومستقل بشم. حالا که پولم جور شده، مادرشوهرم راضی شده به ناممون بزنه. شوهرم میگه همینجا رو تعمیر میکنم بشینیم. بهتر از خونه مستاجریه. پولمونو هم زده به کاسبی... خداااا دارم دیوونه میشم. فک کنم دیگه عمرمو نباید بیشتر از این اینجا هدر بدم. راه حل بدید لطفا😭😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش مشکل داری

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بهش بگو اگه حالا با این پول خونه نخری دیگه هیچوقت نمیتونی بخری چون قیمت خونه روز به روز داره میره‌بالاتر و ارزش پول کمتر میشه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
بهش بگو اگه حالا با این پول خونه نخری دیگه هیچوقت نمیتونی بخری چون قیمت خونه روز به روز داره میره‌با ...

پولو به مغازه و ماشین داده. عملا پولش بی ارزش نمیشه... ولی خب میگم پس حالا که به ناممون زده بدیم رهن یک جایی رهن کنیم میگه همونو خرج همینجا میکنم.میگه مستاجری نکشیدی بفهمی

😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس