2777
2789
عنوان

داغونمممم.خونمو چطور جدا کنم از مادرشوهررر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 46 پست
مشکلم از اول یک جا نشستن هست. با شوهرم مشکل زیادی ندارم. بخاطر همین تحمل کردم

انشاالله همونی ک میخای بشه🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وای استارتر نسبت به شوهرت خشمگین شدم یعنی توان دارم مردای اینجوری چسبیده به پ.س.تان مادر رو بزنم له ...

من دردم از اینه که میتونه حتی بخره... اما من راضی شدم به مستاجری... بازم بهانه میاره... کلا از مستاجری میترسه... درد من یکحا نشستن نه تنها با مامانشه. جاری و خواهر شوهرم هم چسبیدن بهم. یک مهمونی حسابی نمتونم بگیرم

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه نیا برو رهنم شده

اونقدر فلسفه میاره که عذاب وجدان میگیرم. بخدا هکش میگه مستاجری ندیدی. همون پولو اینجا رو برات بهشت میکنم. هرنقشه ای که خواستی و هر مدل که میگی

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
من دردم از اینه که میتونه حتی بخره... اما من راضی شدم به مستاجری... بازم بهانه میاره... کلا از مستاج ...

خدا صبرت بده حقیقتا

شوهرت نامردی بزرگی کرد در حقت اون دنیای خودش رو سوزونده

البته دیگه بعد ۱۲ سال دیگه میخوای چیکار؟ ببره‌ت هم به درد لای جرز دیوار میخوره

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
اونقدر فلسفه میاره که عذاب وجدان میگیرم. بخدا هکش میگه مستاجری ندیدی. همون پولو اینجا رو برات بهشت م ...

خب مشکلت با مادر شوهر چیه؟ نمیتونی بگی بمونیم به این شرط ها؟ که مادرت دخالت نکنه و.... 

خدا صبرت بده حقیقتا شوهرت نامردی بزرگی کرد در حقت اون دنیای خودش رو سوزونده البته دیگه بعد ۱۲ سال ...

همیشه همینو میگم بهش... بهترین روزهای جوونیم به فنا رفت

😭😭😭😭😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
خب مشکلت با مادر شوهر چیه؟ نمیتونی بگی بمونیم به این شرط ها؟ که مادرت دخالت نکنه و.... 

اینقدر اینجا خاطره بد دارم از در و دیوارش بیزارم... مشکلم تنها مامانش نیس

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
اینقدر اینجا خاطره بد دارم از در و دیوارش بیزارم... مشکلم تنها مامانش نیس

خیلی سخته واقعا ولی باید وایسی و بگی اصلا کوتاه نمیای مدام بگو... یه دقیقه ام کوتاه بیای شوهرت میفهمه میتونه... پس کوتاه نیا بگو قول دادی 

خیلی سخته واقعا ولی باید وایسی و بگی اصلا کوتاه نمیای مدام بگو... یه دقیقه ام کوتاه بیای شوهرت میفهم ...

گفتم بهش فقط تا عید گاهی میشه باشه گاهی میگه همینجا رو میسازم... قلبم میخواد کنده شه. میترسم به زور ببرمش اوضاعم بدتر شه و مداد بگه تقصیر تو بود و فلان

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
بنظرم به حرف شوهرت گوش کن تو همون آپارتمان زندگی کن ولی زیاد رفت و آمد نکن با مادرشوهر  هفته ای ...

الانم زیاد رفت و آمد نمیکنم. شاید هفته ای یکبار ببینمشون. هم خواهرشو هم جاریم. ولی خب کلا یکجا نشستن یک سری بدی ها داره که تا نشینی درک نمیکنی. از طرفی اونقدر اینجا خاطره بد دارم بدم میاد از همه چیش

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
فکر کن تو یه آپارتمان غریبه ای 

من اینطور فکر میکنم اما اونا نه. خیلی بی ملاحظه و شلخته ان. کلی اسباب اضافه گذاشتن سرویس پله و حیاط. روم نمیشه کسیو دعوت کنم... چیزی هم بگم بهشون برمیخوره

برای حاجتم یک صلوات بفرس