من بچه اولمه و در جریانین ک چقد سیسمونیا گرون شده😥اقوام پدرشوهرم خیلی بچه هاشون فضولن و خرابکار.جوریم هستن ک اگه چیزی بخوان انقد گریه میکنن تا بهشون بدی.پدر مادرشونم از خودشون بدتر اگه ندی بدشون میاد.حالا ما با اینا رفت و امد داریم.به عروسکا روی جهیزیه ام رحم نمیکردن و بی اجازه میرفتن تو اتاقا برمیداشتن و بماند کثیفی عروسکام بعد رفتنشون.حالا استرس دارم برا سیسمونیش که بیاریم.اخه اونشب یکی از اقوامش اومدن خونمون و بچش گیر داده بود اسباب بازیا نینیتونو بیارین بازی کنم😐منم گفتم بهشون ک هنوز سیسمونیشو نیاوردیم اصلا که پیله کرد ماشینای دکوریمو اورد پایین بازی کرد🤦♀️باباشم با پررویی تمام بهش گفت ک بزار سیسمونی بیارن بیا همشو خراب کن پسرم😐
من خیلی بی سر زبونم چیکار کنم بعد اوردن سیسمونی خراب نکنن اتاق بچرو؟انقد امروز جوش زدم ک خدا میدونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انقد هزینه نکردم ک بچم خودش بازی نکرده بریزمشون دور ک
بعدش هم سبسموني تو خريدي و اوردي لزومي نداره اسباب بازي ها رو بچيني اسباب بازي ها رو بزار تو جعبه اشون بمونه فعلا كه تا شش هفت ماهگي بچه ات نميتونه باهاشون بازي بكنه تا اونزمان بزار تو كارتون بزار تو كمد ديواري باشه
خیلی راحت بگو تا زمانی که بچه خودم با وسیله هاش بازی نکرده دوست ندارم کسی دست بزنه یا نهایت یدونه از وسیله هایی که خراب نمیشن رو خودت بده سریع هم بگو فقط همینو میتونی بازی کنی بقیش خراب میشه ناراحتم شدن مهم نیست نهایت دیگه نمیان که توهم راحت میشی بهتر