2777
2789
عنوان

استرس بچه های فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 50 پست
متاسفانه هستن.ولی خب باید رو خودم کار کنم ک تحکم داشته باشم جلوشون

وقتي گفتن در رو باز كن به روت نيار انگار نشنيدي اگر چندبار تكرار كردن بگو مثلا هفته قبل مهمون داشتم بچه اش چند تا وسيله شكسته براي همين در رو قفل ميكنم بزار ناراحت بشن شما بايد قوانين خونه خودت رو داشته باشي

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
استارتر ماهم خیلی بچه داریم تو اطرافیانمون یکی سیسمونیش چیده بود بعد مهمون اومد خونش هی گفتن درو ...

اره بابا ته تهش اینه ک میخندن میگن بچه اسمش روشه دیگه

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار بیان،حوصله داریا  بگو بچه ام کوچیکه،ضعیفه،کرونا میگیره  ببین جدی میگما نه فقط بخاطر ...

اره خودمم راضی نیستم بیان.شوهرم ولی هرچی بگمش ب حرف نمیکنه.انقد ک با پسرعموهاش خوبه با من نیس

وقتي گفتن در رو باز كن به روت نيار انگار نشنيدي اگر چندبار تكرار كردن بگو مثلا هفته قبل مهمون داشتم ...

این خیلیییی خوب بود 😍مرسیییی واقعا.اره خیلی خوبه بهشون میگم مهمون داشتم شکسته وسیله دیگه جرئت ندارم باز کنم

اره ولی پرسیدن چرا چی بگم؟

واااااا عجب پرووووو بابا دمشونو بچین، عجب رویی داره مردم، جلو بچشو بگیره واااا توضیحم میخاد حالا برای اینکه زیرا بگو برا اینکه بچت پرو و بی ادب نشه و تربیت بشه