2777
2789
عنوان

استرس بچه های فامیل

491 بازدید | 50 پست

من بچه اولمه و در جریانین ک چقد سیسمونیا گرون شده😥اقوام پدرشوهرم خیلی بچه هاشون فضولن و خرابکار.جوریم هستن ک اگه چیزی بخوان انقد گریه میکنن تا بهشون بدی.پدر مادرشونم از خودشون بدتر اگه ندی بدشون میاد.حالا ما با اینا رفت و امد داریم.به عروسکا روی جهیزیه ام رحم نمیکردن و بی اجازه میرفتن تو اتاقا برمیداشتن و بماند کثیفی عروسکام بعد رفتنشون.حالا استرس دارم برا سیسمونیش که بیاریم.اخه اونشب یکی از اقوامش اومدن خونمون و بچش گیر داده بود اسباب بازیا نینیتونو بیارین بازی کنم😐منم گفتم بهشون ک هنوز سیسمونیشو نیاوردیم اصلا که پیله کرد ماشینای دکوریمو اورد پایین بازی کرد🤦‍♀️باباشم با پررویی تمام بهش گفت ک بزار سیسمونی بیارن بیا همشو خراب کن پسرم😐

من خیلی بی سر زبونم چیکار کنم بعد اوردن سیسمونی خراب نکنن اتاق بچرو؟انقد امروز جوش زدم ک خدا میدونه

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقوام پدرشوهر؟!!!!!!عزیزم اتاق بچه روقفل کن بگو کلیدشو پدرش برده با خودش 

یکم حریم خصوصی برای خودتون تعریف کنین داری مادر میشی باید محکم باشی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
سخت نگیر گرفتی بچه بازی کنه دیگه در نهایتم خراب میکنه حالا یکم زودتر اژن اتفاق میفته😁

انقد هزینه نکردم ک بچم خودش بازی نکرده بریزمشون دور ک

سخت نگیر گرفتی بچه بازی کنه دیگه در نهایتم خراب میکنه حالا یکم زودتر اژن اتفاق میفته😁

بخواد خرابم کنه برای بچه خودشه

چ لزومی داره تو این گرونیا انقد هزینه کنه بچه یکی دیگه بیاد خرابش کنه🧐🧐

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

عزیزم زورت ب بچه های نیم وجبی بایو برسه 

وسایلی ک فک میکنی خراب میشه،بزار تو اتاق در اتاقم قفل کن 

ی سری بچه ها پرروعن،ولی تو رو نده بهشون 

هرجقد گریه کردن،کاری ک دوس نداری بکنیو،نکن

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم
خیلی محترمانه در اتاق بچتو قفل میکنی دو سه بار ناراحت میشن بعد حساب کار دستشون میاد

اره قصد خودمم همینه.ولی انقد گریه میکنن مجبورم میکنن درو باز کنم.

اره قصد خودمم همینه.ولی انقد گریه میکنن مجبورم میکنن درو باز کنم.

مجبور نشو.بدار گریه کنن تا خسته بشن

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست