من بچه اولمه و در جریانین ک چقد سیسمونیا گرون شده😥اقوام پدرشوهرم خیلی بچه هاشون فضولن و خرابکار.جوریم هستن ک اگه چیزی بخوان انقد گریه میکنن تا بهشون بدی.پدر مادرشونم از خودشون بدتر اگه ندی بدشون میاد.حالا ما با اینا رفت و امد داریم.به عروسکا روی جهیزیه ام رحم نمیکردن و بی اجازه میرفتن تو اتاقا برمیداشتن و بماند کثیفی عروسکام بعد رفتنشون.حالا استرس دارم برا سیسمونیش که بیاریم.اخه اونشب یکی از اقوامش اومدن خونمون و بچش گیر داده بود اسباب بازیا نینیتونو بیارین بازی کنم😐منم گفتم بهشون ک هنوز سیسمونیشو نیاوردیم اصلا که پیله کرد ماشینای دکوریمو اورد پایین بازی کرد🤦♀️باباشم با پررویی تمام بهش گفت ک بزار سیسمونی بیارن بیا همشو خراب کن پسرم😐
من خیلی بی سر زبونم چیکار کنم بعد اوردن سیسمونی خراب نکنن اتاق بچرو؟انقد امروز جوش زدم ک خدا میدونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.