امیررعلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1329 عنوان کمکم کنین اگه کسی اطلاعاتی داره 111 بازدید | 15 پست اگه کسی در مورد اگزما راه حل یا چاره ای داره لطفا لطفا کمکم کنه واقعا دیگه بریدم بیشترشم منشاش عصبیه گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 1400/09/13 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلماستیا عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 64 من تجربه ای ندارم.اما برای مشکل عصبی از دمنوشهای ارام بخش استفاده کن.مثل بهارنارنج و ....اما تحقیق کن باعث اگزما نباشن
امیررعلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1329 من تجربه ای ندارم.اما برای مشکل عصبی از دمنوشهای ارام بخش استفاده کن.مثل بهارنارنج و ....اما تحقیق ک ... نه میدونی عصبی که میشم یا یکم فکر و خیال میکنم تمام بدنم میخاره و دستم که اگزما داره پدرم رو در میاره گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا
امیررعلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1329 شربت خاکشیر و کاسنی دوتاش رو باهم بخورم؟ گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا
hejran1400 عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1954 دوتاش رو باهم بخورم؟ آره، خاکشیر رو بخیسون تو آب، تا باز شه، بعد آب بریز روش، با عرق کاسنی، اگه خواستی یکمم شکر چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند
حلماستیا عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 64 دوتاش رو باهم بخورم؟ اره راست میگه خاکشیر و کاسنی عالیه.هم میتونی جدا بخوری هم خاکشیر را بریزی تو کاسنی بخوری
امیررعلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1329 آره، خاکشیر رو بخیسون تو آب، تا باز شه، بعد آب بریز روش، با عرق کاسنی، اگه خواستی یکمم شکر بخدا بخاطر این درد کوفتی شکر رو هم حذف کردم ولی بازم ممنون همینطوریش رو میخورمدرمون شدنم یه آرزو شده واسم گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا
حلماستیا عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 64 بخدا بخاطر این درد کوفتی شکر رو هم حذف کردم ولی بازم ممنون همینطوریش رو میخورم درمون شدنم یه آرزو ش ... انشااله درمان میشی.پس من چکار کنم با سرگیجه هایی که دارم.برو خدا را شکر کن
امیررعلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1329 انشااله درمان میشی.پس من چکار کنم با سرگیجه هایی که دارم.برو خدا را شکر کن خدا همه مریضی هارو شفا بده شمام همینطور بخدا نمیدونی چی میکشم بچه کوچیک هم دارم صبح نمیتونستم لباس هاش رو تنش کنم از ترک هام خون میومدشب اونقد بدنم رو خارمندم که گریم گرفت گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا
حلماستیا عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 64 خدا همه مریضی هارو شفا بده شمام همینطور بخدا نمیدونی چی میکشم بچه کوچیک هم دارم صبح نمیتونستم ... واذا مرضت فهو یشفین.این ذکر را بگو بهت ارامش میده.معنی اش اینه که وقتی بیمار میشوید اوست که شفا میدهد.بیماری و شفا دست خودشه.
حلماستیا عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 64 خدا همه مریضی هارو شفا بده شمام همینطور بخدا نمیدونی چی میکشم بچه کوچیک هم دارم صبح نمیتونستم ... برات ارزوی سلامتی میکنم.
امیررعلی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1329 واذا مرضت فهو یشفین. این ذکر را بگو بهت ارامش میده.معنی اش اینه که وقتی بیمار میشوید اوست که شفا می ... ممنون گلم ایشاله شمام زودی خوب میشین گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا
hejran1400 عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1954 بخدا بخاطر این درد کوفتی شکر رو هم حذف کردم ولی بازم ممنون همینطوریش رو میخورم درمون شدنم یه آرزو ش ... ان شالله ب زودی زود حل میشه، تونستی یه دکتر طب اسلامی برو چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند