2777
2789
عنوان

کمکم کنین اگه کسی اطلاعاتی داره

111 بازدید | 15 پست

اگه کسی در مورد اگزما راه حل یا چاره ای داره لطفا لطفا کمکم کنه واقعا دیگه بریدم بیشترشم منشاش عصبیه

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ای ندارم.اما برای مشکل عصبی از دمنوشهای ارام بخش استفاده کن.مثل بهارنارنج و ....اما تحقیق ک ...

نه میدونی عصبی که میشم یا یکم فکر و خیال میکنم تمام بدنم میخاره و دستم که اگزما داره پدرم رو در میاره 

آره، خاکشیر رو بخیسون تو آب، تا باز شه، بعد آب بریز روش، با عرق کاسنی، اگه خواستی یکمم شکر

بخدا بخاطر این درد کوفتی شکر رو هم حذف کردم ولی بازم ممنون همینطوریش رو میخورم

درمون شدنم یه آرزو شده واسم

انشااله درمان میشی.پس من چکار کنم با سرگیجه هایی که دارم.برو خدا را شکر کن

خدا همه مریضی هارو شفا بده شمام همینطور 

بخدا نمیدونی چی میکشم بچه کوچیک هم دارم صبح نمیتونستم لباس هاش رو تنش کنم از ترک هام خون میومد

شب اونقد بدنم رو خارمندم که گریم گرفت

خدا همه مریضی هارو شفا بده شمام همینطور  بخدا نمیدونی چی میکشم بچه کوچیک هم دارم صبح نمیتونستم ...

واذا مرضت فهو یشفین.

این ذکر را بگو بهت ارامش میده.معنی اش اینه که وقتی بیمار میشوید اوست که شفا میدهد.

بیماری و شفا دست خودشه.

واذا مرضت فهو یشفین. این ذکر را بگو بهت ارامش میده.معنی اش اینه که وقتی بیمار میشوید اوست که شفا می ...

ممنون گلم ایشاله شمام زودی خوب میشین

بخدا بخاطر این درد کوفتی شکر رو هم حذف کردم ولی بازم ممنون همینطوریش رو میخورم درمون شدنم یه آرزو ش ...

ان شالله ب زودی زود حل میشه، تونستی یه دکتر طب اسلامی برو

چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند