دنیذراد مدیر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1382 عنوان بیا ببین حس ششمی هستی یانه | مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 199 پست بیشتر جنبه ی فان داره بدون در نظر گرفتن تاپیک هام بگین ببینم قویترین کلمه ای که بعد از خوندن تاپیکم نسبت به من تو ذهنتون میاد چیه میتونه اون کلمه یه شغل باشه میتونه یه حس باشه میتونه رنگ باشه یا هرچی منم میگم درسته یا خیر کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️ 1400/09/13 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 افرین درسته 😊پس حش شیشم دارم لی لی وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5046 😊پس حش شیشم دارم لی لی در مورد منم بگو نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 میشه جواب منم بدی به نظرت این ماه باردارم اگه نه کی میشم تاریخ نمیشه بدم عزیزم . باردارمیشی به زودی . من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7663 اینده نگرهستی وبه اخرتت اهمیت میدی کمی زودرنجی و تپل هستی اره؟ درست بود، تپل بودم. الان نیستم. دیگه چی از خصوصیاتم میتونید بگید.حستون رو بگید کی شرایطم عوض میشه؟ السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
دنیذراد مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1382 [QUOTE=217668661]تقریبا بیشتر برای کسانی که خیلی دوستشون دارم[/QUOTE،بیخیال،رفیق دوست ،کم کار،بااستع ... احسنت عالی بود کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️
artyyyyy عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5062 😊پس حش شیشم دارم لی لی میشه سوال منم جواب بدی😍 حست میگه باهاش اشتی میکنم؟ حسش بهم چیه ؟ بهش میرسم ؟ کی بهم پیام میده ؟
باراناm عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2188 [QUOTE=217668661]تقریبا بیشتر برای کسانی که خیلی دوستشون دارم[/QUOTE،بیخیال،رفیق دوست ،کم کار،بااستع ... درمورد منم بگو دوست دارم خداجون🤍
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5046 تاریخ نمیشه بدم عزیزم . باردارمیشی به زودی . جنسیت چی میشه نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
گلزخمی عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 8054 ممنون، برات حمد میخونم لطفا بگو حس شوهرم نسبت بهم چیه؟ لطفا حست رو بگو خواهش میکنم🙏 کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 همه درست جز اولی تیپ لش دوس ندارم ولی اسپرت چرا..خب در مورد رابطه ی منو شوهرمم بگو عزیزم کمی به شوهرت بدبین میشی گاهی اوقات . من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
artyyyyy عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5062 تاریخ نمیشه بدم عزیزم . باردارمیشی به زودی . عزیزم میشه جواب منم بدی بهم پیام میده ؟ آشتی میکنیم ؟ حسش بهم چیه ؟ بهش میرسم ؟
دنیذراد مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1382 رنگ پوست سفید اندامت هم خوبه قد متوسط تقریبا متوسط بیشتر بلند ولی درستن کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 درمورد منم بگو ارومی ، سفیدی ، چشای مشکی ، ریلکس وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
banooou عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 2313 کمی به شوهرت بدبین میشی گاهی اوقات . همین؟؟ راستش اره چون خب هر زنی این حسو گاهی داره چون زمونه خرابه..بیشتر بگو لطفا