دنیذراد مدیر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1382 عنوان بیا ببین حس ششمی هستی یانه | مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 199 پست بیشتر جنبه ی فان داره بدون در نظر گرفتن تاپیک هام بگین ببینم قویترین کلمه ای که بعد از خوندن تاپیکم نسبت به من تو ذهنتون میاد چیه میتونه اون کلمه یه شغل باشه میتونه یه حس باشه میتونه رنگ باشه یا هرچی منم میگم درسته یا خیر کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️ 1400/09/13 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلزخمی عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 8054 ارومی ، سفیدی ، چشای مشکی ، ریلکس لطفا بگو حس شوهرم نسبت به چیه؟ زندگیمون چجوریه؟ کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 درست بود، تپل بودم. الان نیستم. دیگه چی از خصوصیاتم میتونید بگید. حستون رو بگید کی شرایطم عو ... به زودی حاجت روامیشی . انگارمتوسل شدی به یکی از ائمه . بی جواب برنمیگردی ازدرگاهش. من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 میشه سوال منم جواب بدی😍 حست میگه باهاش اشتی میکنم؟ حسش بهم چیه ؟ بهش میرسم ؟ کی بهم پیام میده ؟ عزیزم من همین امشب فهمیدمااا نمیدونم واقعا هستم یا نه ولی حسمو میگم اره آشتی میکنی ، تو فکرته این ک تکست بده و اینا وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
باراناm عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2188 ارومی ، سفیدی ، چشای مشکی ، ریلکس فقط سفیدم دوست دارم خداجون🤍
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 لطفا بگو حس شوهرم نسبت به چیه؟ زندگیمون چجوریه؟ دوست داره ولی کلا ادم خنثی ای هستن و ریلکس طوری ، زندکیتون خوبه یه خانواده سالم وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5046 عزیزم من همین امشب فهمیدمااا نمیدونم واقعا هستم یا نه ولی حسمو میگم اره آشتی میکنی ، تو فکرته ... حست در مورد من چی میگه واینکه به نظرت این ماه باردارم نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
باراناm عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2188 به زودی حاجت روامیشی . انگارمتوسل شدی به یکی از ائمه . بی جواب برنمیگردی ازدرگاهش. منم بگو باردارم یان ؟ دوست دارم خداجون🤍
خانومه_آقاعلی عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 960 اعتمادبه نفس داری . لاغراندام . خصوصیات ظاهری منو هم میشه بگی لطفا؟
گلزخمی عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 8054 دوست داره ولی کلا ادم خنثی ای هستن و ریلکس طوری ، زندکیتون خوبه یه خانواده سالم ممنونم🌹🙏 کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 همین؟؟ راستش اره چون خب هر زنی این حسو گاهی داره چون زمونه خرابه..بیشتر بگو لطفا اخلاق همسرت تندشده وتودرمقابل پرخاشگریش سکوت میکنی معمولا . درسته؟ من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
artyyyyy عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5062 عزیزم من همین امشب فهمیدمااا نمیدونم واقعا هستم یا نه ولی حسمو میگم اره آشتی میکنی ، تو فکرته ... بهش میرسم ؟خودمم حس شیشم دارم ولی واسه خودم کار نمی کنه 🙁فقط بعضی وقتا خیلی حسم قویه مرسی که جواب دادی عزیزم ❤😘
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 حست در مورد من چی میگه واینکه به نظرت این ماه باردارم عزیزم من همین امشب فهمیدما به حس من اطمینانی نیست 😄😄😄 انگار دل آشوبی ، نگرانی یا استرس داری ، ن وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7663 به زودی حاجت روامیشی . انگارمتوسل شدی به یکی از ائمه . بی جواب برنمیگردی ازدرگاهش. خدا از دهنت بشنوه، ممنونم🌹 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 بهش میرسم ؟ خودمم حس شیشم دارم ولی واسه خودم کار نمی کنه 🙁فقط بعضی وقتا خیلی حسم قویه مرسی ... خواهش میکنم حس خوبی دارم انگار اره میشه جوابمو بدی گل ؟ تو خصوصی تکست بدم ؟؟ وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
artyyyyy عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5062 خواهش میکنم حس خوبی دارم انگار اره میشه جوابمو بدی گل ؟ تو خصوصی تکست بدم ؟؟ باشه عزیزم