2777
2789

مامان بزرگ من دیشب اولین شبی بود اومد خونم. آخ که چه قدر عشق و صفا آورد با خودش

حرف میزنه گوله‌ی نمکه

نماز خوندش رو که نگم براتون چقدر شیرینه و هر چی دوست داره میخونه 😂❤

به ماسک میگه ماکس

به کتری میگه کرتی

به تشیع جنازه میگه تشکیل جنازه

واقعا مثل یه بچه شیرین زبون و دوست داشتنیه😍

آخ که چه خاطره های باحالی داره🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی دعوا هاشون خنده داررره خییییییییلی 🤣🤣🤣

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

الان خونشونم 

خاطراتی که پدربزرگم تعریف میکنه رو دوس دارم 

از بچگیش ، جوونیاش ، ازشب عروسیش که شلوارش پاره شده 😅

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

میگوزن میندازن گردن هم🤣♥

اره مادربزرک منم به دیوار میگه دیفال

عطسه=عسط

و و و ...

خیلی دوسش دارم♥

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡

من از مادر پدرم هنوز بعد ۸ سال مرگش متنفرم.

مادر بزگ مادریم داشت اخبار گوش میکرد در مورد جنگ فلستطین بود. گفت ای بابا این پلیسیلینها تموم نمیشن انقدر میکشنشون. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

بابا بزرگ من فقط بهم میگه ترشیدی😂البته از مسخره من سنم برا ترشیدن کمه😂😂فداتش بشم الهی

هرچی نیریم میشش همش شوهی میکنه باهمون مامان بزرگمم فقط مهربونه😊☺😍

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگزنخورد اب زمینی که بلند است

یه شلوار قد ۸۰ پوشیده بودم میخواستم برم بیرون

فکرمیکرد شلوارم رفته بالا نشست روزمین شلوارمو کشید پایین

منو داداشم مردیم از خنده🤣🤣

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌