2777
2789
عنوان

من عجیبم یا شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 43 پست

اکثر شوهرا همینن من اگ شوهرمم نگه خودم میرم چون تنهایی تو خونه میترسم میرم پیش مامانم 😂همون شبم تا صبح باهم پچ پچ میکنیم کنار مامان و خواهر خیلیم خوبه

منتظرتیم خوشگل مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدارو شکر جامعمون بی شعور کم نداره نصفشون تو نی نی سایتن ک میگن حق با شوهرشه

بلاخره هرکی یه نظر و عقیده داره دلیل نمیشه نشونه بیشعور بودنش تو جامعه باشه 

درست نیس طرز بیان نظرتون

منتظرتیم خوشگل مامانی😍

ما ازدواج کردیم اومدیم تهران به خاطر شغل شوهرم، بعد یه شبایی که شوهرم ماموریت بود(شغلش امنیتیه) برادرشوهرم مجرد بود و خوابگاهی میومد شب پیشم میموند ولی بعدها که دیگه بچه دار شدم نه دیگه

بلاخره هرکی یه نظر و عقیده داره دلیل نمیشه نشونه بیشعور بودنش تو جامعه باشه  درست نیس طرز بیان ...

دقیقا نشونه بیشعور بودنشونه ک همجنس خودشونو میفروشن

یعنی برای خودشون هیچچچ احترامی قائل نیستن

دقیقا نشونه بیشعور بودنشونه ک همجنس خودشونو میفروشن یعنی برای خودشون هیچچچ احترامی قائل نیستن

حالا همجنس و اینارو نمیدونم اما شاید بعضیا نگرانن

شاید خانمی باردار باشه نمیشه ک تنها خونه بمونه کنار مادرش باشه بهتره ولی بقیه شرایط رو نمیدونم

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
شوهرت نگرانتونه دوس نداره تنها باشید البته بعضیاهم ذهنیتشون خرابه بهتره از خودش بپرسی دلیل اسرارش ...

میگه نگرانم چیزی بشه نمیفهمم منظورشو چی میخواد بشه؟!

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
نخیر بنده خدا فقط نگرانه و غیرتشم اجازه نمیده شب تنها بمونه خونه دوس پسر ادمم نمیزاره تنها خونه بم ...

تنها چیه بچه دارما

وا مگه آدم نیست؟همینه انقد خودتون و زنا رو ضعیف نشون دادین 

اصلا نمیفهمم فرق شبو روزو تواین دوره زمونه 

چجور روز تنهاباشم چیزی نیست شب تنها باشم چی میخواد بشه؟مگه بچم از هیولا بترسم

اکثر شوهرا همینن من اگ شوهرمم نگه خودم میرم چون تنهایی تو خونه میترسم میرم پیش مامانم 😂همون شبم تا ...

من اینطور نیستم حتی یبار مامانم بیرونم کرد