2777
2789
عنوان

یبوست کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 25 پست
با تنفسه کار میکرد بردمش دکتر فقط ازش آزمایش میگرفتن آخرش بردمش یه دکتر طب سنتی  همین خاکشیر ک ...

ممنونم خداروشکر دخترتون خوب شده گاهی فکر میکنم نکنه مشکلی داشته باشه واقعا بعدش دوباره میگم خب اگه مشکلی داشت که یکسال خوب نبود منم  ۲ سالگی بردمش همه ازمایش هارو داد خوب بود فقط عکس رنگی از روده نوشت که نبردم 

پسر منم یبوست مزمن گرفته بچم زجری می‌کشه تا مدفوع کنه، اولا با پیدرولاکس خوب بود الان اثر نداره، تازه شقاش هم پیدا کرده نمیزاره دست بزنم حتی پماد بزنم😭😭موندم چکار کنم، فوق تخصص گوارش کودکان هم بردم فقط پارافین مایع دادولی شقاقش بیشتر اذیت میکنه خیلی نگرانم،شما ترنجبین رو چجوری میدید؟ دم باید کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم یبوست مزمن گرفته بچم زجری می‌کشه تا مدفوع کنه، اولا با پیدرولاکس خوب بود الان اثر نداره، تاز ...

سلام شب یک قاشق مرباخوری میریزم تو آب جوش صبح با پارچه صاف میکنم بهش میدم خوبه شما هم استفاده کن دختر من با همین یکسال شکمش خوب بود بدون مشکل 

پسر منم یبوست مزمن گرفته بچم زجری می‌کشه تا مدفوع کنه، اولا با پیدرولاکس خوب بود الان اثر نداره، تاز ...

شقاق دیگه خیلی دردناکه ، فقط باید تو تشت آب گرم بشینه و چرب باسه همش مقعدش و فعلا با هر روشی شده مدفوع رو نرم کنید پیدرولاکس رو بیشتر بدین تا اون زخم شقاق خوب بشه انشالله که زودرفع بشه

خانم های گل میدونید یکی از دلیل های یبوست بچه ها چی هست شاید اصلا به فکر تو نرسیدباشه بچه هاتون بازی را خیلی دوست دارن دستشون نگه می دارن و این باعث میشه بعد از مدتی یبوست بگیرن من پسرم ۸ سالشه همین مشکل رو داشت بردمش مشاور تغذیه چون خیلی اذیت می شد یه دوره رژیم غذایی بهش داد که اصلاً نباید دستشونو نگهداره هر زمانی که لازم بود بعد بلافاصله اینستاگرام خانم رجبی رو واستون میذارم erezhim