2777
2789
عنوان

یبوست کودک

151 بازدید | 25 پست

سلام من برگشتم دوباره با مشکل یبوست دخترم 

حقیقتش حدود یکسال بود خوب بود بدون پیدرولاکس هر روز میرفت دستشویی فقط صبح ها یه قاشق چایخوری بهش ترنحبین میدادم و کابوسم تموم شده بود که الان بعد یکسال دوباره یبوستش برگشته چندماهه درگیرم دیگه نمیدونم چیکار کنم اگه بچه مشکل روده داشت پس چرا یکسال خوب بود  اگه نداشت چرا دوباره برگشت 

لطفا هرکس چیزی میدونه کمک کنه 

هویج رو میذارم رو بخاری ،اصلا عالیه برای یبوست 

روغن زیتون ،وزیتون وشیر هم خیلی میدن 

مشکلش حل میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا مرتب میخوره ؟ غذا برنجی نده بعدم یه شربتی هست اسمش شربت انجیره بهش بده خیلی خوبه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

چند سالشه؟از کی بوست داره؟دختر من الان هشت ماهشه یبوست داشت به دکترش گفتم شربت انجیر بدم که به هیچ وجه اصلا به بچه داروی ندین چون موقت خوبش میکنه بعد مشکل یبوست با شدت بیشتر برمیگرده 

گفت فقط تو غذاش چیزای ملین بریز 

آلو بخارا رو بذار خیس بخوره دوسه تا بعد گوشته آلو رو له کن با آبش بریز تو غذاس عالیه بدی همون روز کار میکنه شکمش 

خاکشیر با آب بذار چنتا قل بزنه بده بخوره 

کره تو غذاش زیاد بریز و روغن زیتون 

انجیر هم خودت شربتش رو درست کن بذار چنتا جوش بزنه بعد لهش کن بده بخوره عالیه اگه دونه هاش رو نخورد صاف کن لعابشرو بده بخوره عالیه 

من دخترم چون حساسیت به پروتئین گاوی داره به انجیر هم حساسیت داشت نتونستم بدم ولی آلو براش عالیه و خاکشیر و روغن زیتون

چند سالشه؟از کی بوست داره؟دختر من الان هشت ماهشه یبوست داشت به دکترش گفتم شربت انجیر بدم که به هیچ و ...

از یکسال و ۲ ماهگی تا یک سال و نیمی  بعد حدود یک سال راحت بودم الان دوباره شروع کرده هیجی هم جواب نمیده روش اهل میوه و سبزی خوردن نیست اما آب هندوانه و آب پرتقال و الو و آلوچه میدم هر روز با رو غن زیتون و خاکشیر و ترنجبین😔

چند سالشه؟از کی بوست داره؟دختر من الان هشت ماهشه یبوست داشت به دکترش گفتم شربت انجیر بدم که به هیچ و ...

هر روز یکی دوتا استکان آلو و آلوچه پخته میدم بهش روغن زیتون ۳ قاشق در روز میدم دوباره برگشته به دوره یبوست مزمن که هیچی جواب نمیداد روش 

از یکسال و ۲ ماهگی تا یک سال و نیمی  بعد حدود یک سال راحت بودم الان دوباره شروع کرده هیجی هم جو ...

ببین عزیزم خودتو ناراحت نکن تا چند روز هم مشکل نداره الان که خدارو شکر دخترت بزرگ شده کم کم شکمش هم خوب میشه

هر روز یکی دوتا استکان آلو و آلوچه پخته میدم بهش روغن زیتون ۳ قاشق در روز میدم دوباره برگشته به دوره ...

دختر بزرگ من هم الان سه سالو نیمشه وقتی شش ماهش بود یبوست شدید گرفت فقط با 

دختر بزرگ من هم الان سه سالو نیمشه وقتی شش ماهش بود یبوست شدید گرفت فقط با 

با تنفسه کار میکرد بردمش دکتر فقط ازش آزمایش میگرفتن آخرش بردمش یه دکتر طب سنتی 

همین خاکشیر که گفتم رو گفت و گفت روزی قد یه نخود کره بده حالی بحوره و عرق شاسپرن 

اینارو دادم مثله آب رو آتیش بود 

الان که بزرگ شده تا میبینم شکمش سفت شده به زور خم شده یه سیب و موز میدم خوب میشه

شماهم ناراحت نباش عزیزم این روزا میگذره