2777
2789
عنوان

بهترین کار برای رفع تیرگی و موهای زائد بدن🍃🌺 با یه تیر چند نشون 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 125 پست
خییییییلی وقت گیره. و اینکه چاه حموممون میگیرفت.... منم دیگه رفتم سمت لیزر

اتفاقا اصلا وقت گیر نیست 

برای من سرجمع کل بدنم شاید یه ربع کمتر طول میکشه 

در صورتی که با ژیلت ۱ ساعت درگیر بودم😂😂

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن چرا تاثیرنداره..‌نه از ته میگیره نه روشن شده.‌‌زرنیخ دارم خریدم والا😑😑😑

عزیزم چند بار تاحالا استفاده کردی؟

باید اب داغ باشه حتما

بدنت کامل خشک باشه 

غلظتش هم باید مناسب باشه یعنی مثل ماست چکیده 

هم باید زمان مناسب برداری یعنی زود برنداری 

من خودم هم موهای بعضی جاها بدنمو خوب و تمیز نمیبرد چند بار اول چون زخیم بود ولی الان دیگه خیلی خوب شده هم موهای بدنم حسابی نازک تر شده 

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
بعد چن بار سفید میکنه

باید مداومت داشته باشه و اصلا هم دیگه سمت ژیلت نری 

تو هرباری که میزنی خودت به وضوح شاهد روشنتر شدنش میشی عزیزم

روشن شدن پوستو واقعا خودت حس کردی؟

اره عزیزم چون نتیجه گرفتم اومدم بگم بقیه هم راحت بشن😂

برای استفاده از نوره باید اندازه مو ها تا یه حدی بشه ... موی خیلی کوتاه رو نمیبره😕

بعد یه مدت استفاده انقدر نازک میشه که میبره 

من چون خیلی حساسم هر یک روز درمیان میزارم نوره حالا خودت حساب کن که مو تا چه حدی رشد کرده؟؟ کامل میبره وتمیز میکنه

انقد تعریفشو اینجا شنیدم اگه اینستا بود و بلاگرا میگفتم میخوان تبلیغ کنن🥲 باید امتحانش کنم حتما

حتما امتحان کن عاشقش میشی 

بوش چطوره 

بو داره ولی برای من فقط بار اول ازیت کننده بود الان اصلا 

وقت هایی استفاده کنید که کسی خونه نیست 

البته همون بوش هم خودش برای بدن مفیده 

چاره کار یه اسفند دود کردنه😉😂

اسی منم یه مدته دارم استفاده میکنم موها کم شدن و از زبری در اومدن ولی بعضی وقتا قرمز میشه خارش میده ...

اره عزیزم..... وقتی موها نازک میشه خب زودتر هم میبره دیگه نیاز نیست خیلی بزاری 

با کاردک تست کن زود به زود اگه دیدی تمیز و کامل برده بعد بقیشو بردار 

و بعد حموم از روغن بنفشه یا روغن گل سرخ یا لوسیون بدن استفاده کن  فکرکنم پوستت هم خشکه

بگو چطور بزنم چقد بزنم 

عزیزم طرز استفاده اش رو نوشتم

آره واقعا خوبه من امروز از مجبوری واسه صورتمم زدم البته هر مدلش رو نمیشه زد و سالی یکی دوبار نهای ...

چرا لیف بهتره؟

من با کاردک برمیدارم حس میکنم تمیز تر میشه اونجوری🤔