2777
2789
عنوان

خانمای شاغل یه سوال

87 بازدید | 10 پست

لطفا فقط خانمایی که کارگر سادن و شغل معمولی بدونه مدرک تحصیلی دارن جواب بدن 

صاحبکارا شماهم محبت مالی و خوراکی زیاد بهتون میکنن ؟؟

چن سری صاحبکارم پول زیاد برام میزد بهش خبر دادم و گفتم حسابدار یا خودت پولو اشتباه  حساب کردید اصلا قبول نمیکرد فقط گفت خوشم اومد خیلی حلال خوری 

یا مثلا تخم مرغ. گوشت . روغن. نون و....بهم گفت هر وسیله ای خواستی از بیرون بخری نیاز داری بردار چون من عمده میخرم برای شما نصف قیمت میافته بزار ارزونتر باشه ماه اول هروسیله ای برداشتم اصلا تو حساب پول حساب نکرد و برام رایگان شد (همه همکارام جنس از همینجا میبرن نمیدونم موقعه حساب کتاب پدل کسر میکنه یانه)

این ماه روم نمیشه وسیله بردارم فکر میکردم پولشون رو حساب میکته همش تا منو میبینه میگه شکر یا روغن نیاز نداری؟؟ از انبار میاره میده دستم ببر

هر خوراکی یا مواد غذایی بخورم بهم گیر نمیده اما غذا همکارا رو خودش میده تا وسایل گرون بر ندارن

تو نی نی سایت میگن هیچ خوبی بی دلیل نیس و باید ترسید

نگران شدم الان یکسال بیشتره اینجا مشغولم یعنی کارم رو ول کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به محیط و جو و شرایط نگاه کن

همه همکارام میبرن نمیدونم پول اونا رو کم میکنه یانه

نمیتونم ازشون بپرسم شاید صاحبکارم فقط برای من معرفتی حساب کرده باشه ضایع میشم یا حاشیه میشه برام

همه همکارام میبرن نمیدونم پول اونا رو کم میکنه یانهنمیتونم ازشون بپرسم شاید صاحبکارم فقط برای من معر ...

نگو به هیچ کس ..ازمرده بپرس که من شرمنده میشم یاحساب نمی‌کنین چراا.و...