2777
2789
عنوان

دختر تو خونه باباش ی مهمون مزاحمه ک باید هرچه زودتر بره و برنگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 48 پست
ببخشید خدمتکاری یا دختر خونه🙄🙄 عزیزم هر چی گفتن انجام نده فوقش یکی دوبار کتک میخوری ولی دیگه میفهم ...

ببین مقاومت کردن کاره خواهرم بود ک باعث شد اگ یروز با مادرم اشتین عوضش ی ماه قهر باشن نتیجش این بود مامانم پیش همهههه غیبتشو میکرد پیش همه خاله هام پیش بابام مادرم شاید بگین چ دختر بی ادبی ولی واقعا بیشرفه از ترسش دم نباید زد دیدم ک میگم

لایک 🚫 نکن مرسی  کاربری سوممه...کابری دست دونفره😊💞

حالم از این مادرابهم میخوره مال منم همینطور بود تمام فکرو دکرش شوهرکردن من بود کاری کرد تو شونزده سالگی عقد کنم هرچند خداروشکر خدا بهم نگاه کرد وشوهرم واقعا ادم خوبیه وخوشبختم الان که میرم خونه بابام خون تو جیگر خودمو بچم میکنه انگار کلفت میخاد  میگه چرا کار نمیکنی واین حرفا دفعه قبل بهم گف مگه چشم دیدنتو دارم که میای اینجا درحالی که خودش زنگ زد که بیا پیشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رفتی جوری برو ک حسرت دیدنت ب دلشون بمونه فرزند خیلی شیرینه نمیدونم بعضی چطور لیاقت شو ندارن

واقعا هیچ احترامی برام قائل نیست پیش خواهرم مسخرم میکنه لقب گذاشته روم پیش خواهر کوچیکم ارزش ندارم حتی مادرم رو دارش کرده ک بهم حرف بزنه بهش میگه من هرچی گفتم جوابمو بده حتی اگ اون جوابمو نده خودش یچیزی بهم میگ

پدر مادر منم همینجور بودن، خیلی منو اذیت کردن، الان ک پیر شدن مهربون شدن چون توانشان کم شده میترسن م ...

اره خواهرم همین ک شوهر کرد مامانم رفتارش ۱۸۰ درجه تغییر کرد باهاش

خونه مستقل لازم نیست همینکه درآمد مستقل داشته باشید و کمتر خونه باشید کلی بار مسایل کمتر میشه

مثل اینک اصلا متوجه نشدین چی گفتم من اصلا تا دم درنمیتونم برم یبار گفتم ب بابام ک همه دوستام قرار گذاشتن بیرون همو ببینم فلانی ب منم گفته برم،برم؟گفت فلانی غلط کرد بهونشم اینک من وقت ندارم ببرم و بیارمت

درس چی میذارن دانشگاه بری؟

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

عزیزم‌ سعی کن خوب درس بخونی سره کار بری 

خواهرمم درس خوند سره کار رفت هیچ فرقی نکرد اوضاعش ولی در عوض ی چیزش فرق کرد اینک مادرم ازش توقع داشت پول خرج کنه واسش 

مثل اینک اصلا متوجه نشدین چی گفتم من اصلا تا دم درنمیتونم برم یبار گفتم ب بابام ک همه دوستام قرار گذ ...

نه راستش متوجه نیستم 

چون اگر کسی برام بهانه بیاره میگم خودم میرم و راننده نمیخوام 

به هر حال شما یا ناراضی هستید و تلاش میکنید شرایط رو تغییر بدید یا دنبال نق زدن هستید و میل دارید کامنت موافق بگیرید 

طبیعی هست که رشد کردن و ایستادن در مقابل مشکلات تلاش و همت میخواد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خواهرمم درس خوند سره کار رفت هیچ فرقی نکرد اوضاعش ولی در عوض ی چیزش فرق کرد اینک مادرم ازش توقع داشت ...

گلم سره کار رفتی از اول مادرتو بدعاتش نکن هیچی خرج نکن که دوباره وظیفت نشه .. بعدشم سرکار بری توی جامعه هستی با فرد مناسب اشنا بشی وم ازدواج کنی

انشالا ی مورد خوب پیدا شه براتون . اعصابم خراب شد از رفتار خانوادت

مرسی عزیزم فداتشم قسمت هر کی یجوره الانم اول گفت بیا پرده رو درار ک بشورم خواستم برم ولی دوباره ی مشکلی پیش اومد دعوامون شد بی محلش کردم نمیرم عمرا برم هیم میگ ب خواهر کوچیکم ک بابات اومد بگو پرده رو دراره منظورش با منه نستقیم نمیگه منم نمیرم فکر کرده مثل سشواره میرم دوباره منتشو میکشم مطمئن هستم ک وقتیم بابام بیاد شکایت منو بهش میکنه 

تاحالا ده بار نصف شب از پچ پچ مامانم بیدار شدم شنبدم داره برای بابام بده منو میگه 

مرسی عزیزم فداتشم قسمت هر کی یجوره الانم اول گفت بیا پرده رو درار ک بشورم خواستم برم ولی دوباره ی مش ...

درک نمیکنم رفتار مادرت رو با این همه لطفی ک در حقشون میکنی واقعا نباید اینجور بی ادبی رفتار کنه .