2777
2789
عنوان

دختر تو خونه باباش ی مهمون مزاحمه ک باید هرچه زودتر بره و برنگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 48 پست
درس چی میذارن دانشگاه بری؟

اره اونو خدارو شکر خیلی موافق درس خوندنم هستن ولی متاسفانه اونا پزشکی یا دون یا چیزای خوبه پیرا پزشکی میخواستن ازم ک قبول نشدم خرجم کردن خدایی برام ولی نتونستم ی رشته دیگ میخونم الان

لایک 🚫 نکن مرسی  کاربری سوممه...کابری دست دونفره😊💞
نه راستش متوجه نیستم  چون اگر کسی برام بهانه بیاره میگم خودم میرم و راننده نمیخوام  به ه ...

میدونم چی میگی حرفتم واقعا قبول دارم ولی نمیشه نمیدونم شاید منو تاحالا حتی لمسم نکردین ولی حرفتون واقعا روم تاثیر گذاشت سعی میکنم تعییرش بدم اگ بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه راستش متوجه نیستم  چون اگر کسی برام بهانه بیاره میگم خودم میرم و راننده نمیخوام  به ه ...

دقیقا باید چی کار کمم الان شما ک نی نی سایتیا میگن بهتون خیلی عاقلین

دعا کن برام  

هروقت کار کردی از اول بگو بین همکارا قسط گذاشتین کل حقوقت میره اقساط و نوبت توام نفرای اخر افتاده بگو مثلا ۳سال دیگه  قسط تموم میشه . هر ماه حقوق دستت اومد بزار حساب بانکیت یا یه تیکه طلای کوچیکی چیزی بخر پس انداز کن🤲🤲

اره اونو خدارو شکر خیلی موافق درس خوندنم هستن ولی متاسفانه اونا پزشکی یا دون یا چیزای خوبه پیرا پزشک ...

من این روزا رو گذروندم برای آینده ات میگم سعی کن اهمیت ندی آرامش و اعصاب تو مهمتر از همه چیزه دانشگاه که حضوری شد طوری انتخاب واحد کن که صبح خونه نباشی 

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

از اول بگو بین همکارا قسط گذاشتین کل حقوقت میره اقساط و نوبت توام نفرای اخر افتادی مثلا ۳سال د ...

برای ی لیسانسه روانشناسی کار هست؟

من این روزا رو گذروندم برای آینده ات میگم سعی کن اهمیت ندی آرامش و اعصاب تو مهمتر از همه چیزه دانشگا ...

اره میخوام همین کارو کنم ولی فقط از بابت اینده شغلی رشتم نگرانم میدونم کار هست برای فوق و دکترا ولی کارشناسی روانشناسیو نمیدونم

اره میخوام همین کارو کنم ولی فقط از بابت اینده شغلی رشتم نگرانم میدونم کار هست برای فوق و دکترا ولی ...

منم دانشجو روانشناسی ام کار عار نیست اگه مربوط به رشته ام هم‌نباشه برای من مهم‌نیست من یه ساله دارم کار میکنم ادمین فروشگاه بودم معلم خصوصی بودم بستگی به خود ادم داره من خیلی شغل های خوب رو به خاطر نداشتن جسارت از دست دادم

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

دقیقا باید چی کار کمم الان شما ک نی نی سایتیا میگن بهتون خیلی عاقلین

گفتم که 

درس بخونید شاغل بشید 

مخصوصا اگر شغل دولتی باشه فرصت خوبی میشه برای اینکه انتقالی بگیرید یه شهر دیگه 

یه جور محترمانه مستقل بشید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

گفتم که  درس بخونید شاغل بشید  مخصوصا اگر شغل دولتی باشه فرصت خوبی میشه برای اینکه انتقا ...

من الان ترم ۳ روانشناسیم وقتی لیسانسمو گرفتم برام کار هست؟

من الان ترم ۳ روانشناسیم وقتی لیسانسمو گرفتم برام کار هست؟

بستگی به همت خودت داره

من ندیدم آدمی که اهل کار باشه و بیکارربمونه 

البته شاید چند سال اول کارهای بی ارتباط به رشته باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

منم دانشجو روانشناسی ام کار عار نیست اگه مربوط به رشته ام هم‌نباشه برای من مهم‌نیست من یه ساله دارم ...

چ خوب منم دوست دارم معلم خصوصی بشم ولی نمیدونم چجوری 

بستگی به همت خودت داره من ندیدم آدمی که اهل کار باشه و بیکارربمونه  البته شاید چند سال اول کا ...

ممنونم از راهنماییت واقعا روم تاثیر گذاشت حتما ب حرف شما گوش میکنم راستش این مدت بی علاقه نسبت ب درس خوندن بودم ولی الان ارادم راسخ شد مرسی