nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 عنوان کورتاژ و آسیب به آندومتر 1135 بازدید | 22 پست کسایی که کورتاژ شدن و آندومترشون نازک شده لطفا بیاین وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد 1400/09/12 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 بعد از کلی تلاش بهم پیشنهاد رحم جایگزین دادن،لطفا اگر تجربه ای دارین بیان وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
pishikhoshgele عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4479 چجوری فهمیدی مشکل پیدا کرده؟ منم تقریبا دو سال پیش کورتاژ شدم ، الان تو اقدامم خدایا شکرت💜
nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 چجوری فهمیدی مشکل پیدا کرده؟ منم تقریبا دو سال پیش کورتاژ شدم ، الان تو اقدامم سونو رفتم وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 چجوری فهمیدی مشکل پیدا کرده؟ منم تقریبا دو سال پیش کورتاژ شدم ، الان تو اقدامم چندوقته اقدام کردی؟سونو شدی؟ وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
pishikhoshgele عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4479 چندوقته اقدام کردی؟سونو شدی؟ سه ماهه اقدامم ، اره سونو شدم همین چند ماه پیش گف اندومتر نرماله ، تازه مال من دوقلو بودن، پریودات تغییر نکرده بودن؟ خدایا شکرت💜
nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 سه ماهه اقدامم ، اره سونو شدم همین چند ماه پیش گف اندومتر نرماله ، تازه مال من دوقلو بودن، پریودات ت ... خداروشکرمن بارداری اولم با آی وی اف بود جنین فریز دارم باید آندومترم رشد کنه که انتقال بدماما آندومترم اصلا بالا نمیادمیگن کورتاژ خشن کرده وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
pishikhoshgele عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4479 خداروشکر من بارداری اولم با آی وی اف بود جنین فریز دارم باید آندومترم رشد کنه که انتقال ب ... نمیشه با دارو رشد کنه؟ الهی که زودتر مشکلت حل شه ، خیلی سخته ، ولی خدا اگه بخواد میشه ، نگران نباش خدایا شکرت💜
nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 نمیشه با دارو رشد کنه؟ الهی که زودتر مشکلت حل شه ، خیلی سخته ، ولی خدا اگه بخواد میشه ، نگران نباش&n ... پارسال آذر کورتاژ شدم،یه ساله دارم دارو میخورمهیستروسکوپی شدماما رشد نمیکنهبهم گفتن با این شرایط باید رحم جایگزین بگیری نمیتونم،پذیرشش برام خیلی سخته وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 @حنا_دختری_در_مزرعه2 @زین @همسر_علی_آقا وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
pishikhoshgele عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4479 پارسال آذر کورتاژ شدم،یه ساله دارم دارو میخورم هیستروسکوپی شدم اما رشد نمیکنه بهم گفتن با این شرا ... حق داری 😢، خدا اون دکترو لعنت کنه که انقدر نابلد بوده ، پریودات شدیده یا نه؟؟اگه بشه خونریزی پریودت کم شه اندومتر ضخیم میشه ، طب سنتی هم رفتی؟ خدایا شکرت💜
nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 حق داری 😢، خدا اون دکترو لعنت کنه که انقدر نابلد بوده ، پریودات شدیده یا نه؟؟اگه بشه خونریزی پریودت ... قبل از هیستروسکوپی خیلی شدید بود الان ولی کم شدهاین ماه خیلی کم بود گفتم حتما ضخیم میشه اما نشدنه نرفتم وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 @inana @اسکیزوفرنی @دریا110 وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
nilooo68 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3995 @رها241170 وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
inana عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 655 @inana @اسکیزوفرنی @دریا110 من اندومترم ٢ بود اما بعد از ٨ سال درمان به زور دارو بالا اومد، به منم ميگفتن فقط رحم جايگزين، بايد صبور باشي و درمان كني