2777
2789
عنوان

قلبم درد گرفت موش

106 بازدید | 14 پست

شک کرده بودیم به بودن موش تو خونه چسب گذاشتیم الان گیر افتاده یعنی انقدرررر دلم سوخت 🥺🥺🥺🥺🥺

از طرفی نمیشد که بمونه خونه از طرفیم الان دارم گریه میکنم😭😭😭😭😰😰😰😰😭خیلی حس بدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنده است؟ ببرش یه جایی ول کن وگرنه به خونه زندگیتون گند میزنه 

منم پنج شش سالم بود یکیشونو زیر پام له کردم از اون موقع عذاب وجدان دارم 

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 

خو یکی از اتاقارو اماده کنیم زشته مهمونه😂

توی بیوتون میزنید دلداده به دلدار؟خود پروین اعتصامی اگه زنده بود میزد زید ممدم🥴یارو استوری گذاشته وایی ولنجک چه سرده داداش رباط کریمم سرده یه جور دیگه ثابت کن مایه داری.دلم واسه پسرم میسوزه فردا که بزرگ شد بخوام ببرمش مدرسه همه همکلاسیاش میگن اووف چه مامان جیگری داره 😎  خدایی حضرت ابراهیم خیلی با جنبه و مودب بوده من اگه میدیدم اتیش برام گلستان شده برمیگشتم سمت بت پرستا میگفتم دیدید ریده شد بهتون؟

وای خدا یاد داداشم افتادم

یه بار موش اومده بود خونمون خداروشکر زود فهمیدیم

خلاصه موش گیر افتاد رو چسب و من گریه که نههههه اگه بندازیمش بیرون میمیره گناه داره

بابام گفت نمیشه بذارید ببرم بندازم بیرون تو خرابه

من و داداشم رفتیم سراغ موشه و داداشم با خاک انداز سعی داشت موشو جدا کنه تا به قول خودمون نجاتش بدیم 😐

اونقد با خاک انداز وررفت باهاش تا پوستش کنده شد مُرد 😐😐😐💔

نشستیم دوتایی عررررر زدیما 😂😂😂😂😂😐😐😐😐

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

وای خدا یاد داداشم افتادم یه بار موش اومده بود خونمون خداروشکر زود فهمیدیم خلاصه موش گیر افتاد رو ...

آرههههه مامانم میگه نمیشه ببری بیرون جدا کنیش 

گفتم پوستش کنده میشه😭😭

من انقدر شخصیت خشنی دارم برای خودمم عجیبه  خیلی حس مضخرفیه

بندازش جلو گربه😁

من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست/و از آن روز سرم میل بریدن دارد...اللهم‌عجل‌ لولیک‌ الفرج/خندیدن آرام تو؛ معنای لطافت…