2777
2789
عنوان

...

83 بازدید | 17 پست

اگه چهار روز دیگه عروسیتون باشه و چیدمان خونتون تموم نشده باشه و دست تنها باشی و خسته و همسرتون ساعت ۱۱ شب بره پیش دوستاش که خونشونم کرجه و خودتون تهرانید و بگه صبح برمیگردم و هنوز برنگشته باشه شب بخیر و صبح بخیر هم نگفته باشه چیکار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای چ سخت

دوست منم روزای اخر همه کاراشو کردم یک روز مونده ب عدوسی مبل خریدن وسایلو چیدن

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
میسپارمش به باد بیخیالی سخت نگیر داره روزای آخر مجردی رو تو بهترین حالت مثلاااا میگذرونه...

آخه خودم خیلی استرس دارم

بهش میگه چرا میخوای بری میگه میخوایم کارای عروسی رو هماهنگ کنیم در حالی که خودشم تو همه چیز دست تنهاست

شب پیش مامانمینا خیلی نرمال برخورد کردم ولی همین کارو بکنم شاید

اخه شرایطت خیلی سخته

۴روز مونده ب عروسیت الان دعوا کنین ناراحتی پیش میاد  ک🤕

ولی من اگه جات بودم تا صب خوابم نمیبرد و وقتی اومد یا زنگ زد دعوا و بداخلاقی میکردم باهاش😐🔪

اگه میتونی خودت برو خونتون تاجایی ک میشه کاراتوپیش ببر

الان اتفاقا خونمونم به داداشم سپردم بره یه سری وسیله بخره منتظره اونم ولی مثلا کلی وسیله رو تا اینجا با دست آوردیم میتونست با ماشین بیاره

آخه خودم خیلی استرس دارم بهش میگه چرا میخوای بری میگه میخوایم کارای عروسی رو هماهنگ کنیم در حالی که ...

اشکالی نداره گلم سخت نگیر.

به این فکر کن الان اخم کنی دعوا میشه همین اول راهی 

بعد ناخوادآگاه دیگه یاد میگیری هی اخم اخم دیگه این نشد زندگی.

با لبخند بهش بگو خوووب کمک کردیااااا😂😍

مطمئن باش صدبرابر عاشقت میشه وقتی آرامشو بهش بدی دفعه بعدم تکرار نمیکنه

الان اتفاقا خونمونم به داداشم سپردم بره یه سری وسیله بخره منتظره اونم ولی مثلا کلی وسیله رو تا اینجا ...

آره حق باتوعه ولی سریع قضاوتش نکن شایدواقعا یه مشکلی پیش اومده ک شمارو تنهاگذاشته

اخه شرایطت خیلی سخته ۴روز مونده ب عروسیت الان دعوا کنین ناراحتی پیش میاد  ک🤕 ولی من اگه جات ...

چیکار کنم دیگه از صبح دوستش زنگ میزد کجایی چرا نمیای ما هم لباس مجلسی داشتیم میخریدیم ۱۰۰ بار بهش گفتم نمیریا ولی رفت فکرشو بکن ساعت ۱۱ شب از تهران به کرج

اصلا زنگم نزده فعلا که بخوام‌ بداخلاقی کنم☹

اشکالی نداره گلم سخت نگیر. به این فکر کن الان اخم کنی دعوا میشه همین اول راهی  بعد ناخوادآگاه ...

حالا کمکش هیچی این که کلی بهش گفتم نرو ولی باز دوستش کشوند برد ناراحتم کرده😥