2777
2789
عنوان

شرکت تک ورکشاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 9609 بازدید | 22 پست

سلام

کارفرما باید برای کاری که انجام میدیم، پول بده. نه اینکه از همون اول ازمون پول بگیره. 

پس اگه کسی از همون اول، ازتون پول خواست، بدونید کاری وجود نداره و کارشون همینه. کارشون ترغیب مردم و پول گرفتن هست. حالا به هر بهانه‌ای مثل آموزش، پنل کاربری، لوازم کار و ... فقط میخوان پولی که تو دست مردم هست، بگیرن. 

اگه کسی از شما، برای معرفی به کار یا شروع به کار، پول خواست، بدونید کلاهبرداریه.
انقدر سرم کلاه رفته که دیگه اینو یاد گرفتم.
خودتونو جای صاحب یه شرکت بگذارید، ببینید اگه مدیر یه شرکت معتبر و درستکار بودید و قصد استخدام کسی رو داشتید، ازش پول میگرفتید؟! هیچ آدم حسابی اینکارو نمیکنه. 

دنیا هوشمند آفریده شده، خطا کنیم، خطا می‌بینیم.

سلام دوست عزیز من الان خودم توی ای شرکت در حال فعالیت هستم خیلییی عالیه از طریق این پیج ثبت‌نام estekhdam._.online.5

اگه علاقه داری ثبت‌نام کن 

هزینش هم از من ۸۰ هزارتومان گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز من الان خودم توی ای شرکت در حال فعالیت هستم خیلییی عالیه از طریق این پیج ثبت‌نام este ...

عضو شدی همینو بگی😏😏😏

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔

سلام متاسفانه یک لحظه بی توجهی و عجله باعث شدمن هم کلاه سرم بره و ۹۰تومن پرداختم شد تجربه و عبرت هیچ وقت تا استعلام قضایی نگرفتید و ۱۰۰درصد مطمین نشدید از وجود این بی ناموس های دزد مبلغی و مدرکی ندید همه کسانی که پول دادن و کلاهبرداری شده ازشون از این شرکت صوری تک ورک شاپ شکایت کنید در پلیس فتا اگه پول مون رو نگرفتیم حداقل کلاه سر کسای دیگه نزارن 

شرکت تک ورک شاپ کلاهبردار هست وتقاضا می کنم اول درمورد شرکت های مجازی در پلیس فتا مطلع بشید این حرومزاده ها باید دستگیر بشن  عاطفه ولیک  جز باند کلاهبرداری تک ورک شاپ اطلاع رسانی کنید  

دوستان شرکت تک ورکشاپ که آدرسش رو تبریز اعلام میکنه یه کلاهبرداره که ابتدا ۸۷ هزارتومن ازتون میخواد که بعد مثلا با دستمزدتون بهتون برگردونه ولی همچین چیزی نیست اعتماد نکنید

یه تعداد حروم خور دور هم جمع شدن 

سلام منم ثبت نام کردم خدا رو شکر کلاه بردار نیستن این ایدی اصلی کسی بود که من رو ثبت نام کرد تو تلگر ...

سلام تروخدا جواب منم بده🙏🏽🙏🏽

منم پول دادم یه فایل نگارشی خریدم الان اگه غلط که خودش گفته رو اصلاح کنم بدم ش 

دستمزد بهم میده 

و اینکه به شما حقوق یا دستمزد کارتون رو دادن?