2777
2789
عنوان

شرکت تک ورکشاپ

9609 بازدید | 22 پست

سلام کسی اینجا هست تو شرکت تک ورکشاپ استخدام شده باشه برای کار در منزل ؟ شرکت معتبری هست ؟؟ آخه برای ثبت نام میگن باید پول واریز کنیم ، هم اینکه وقتی اسم تک ورکشاپ رو تو اینستا میزنم کلی پیج با همین اسم بالا میاد که اصلا مشخص نیست پیج اصلیش کدومه لطفا اگه کسی تجربه ای داره باهام به اشتراک بذاره 💖🙏

عزیزم من خیلی پول بابت کار درخانه پرداخت کردم راحت یه تومنم رف و فهمیدم کسی ک اولش چیزی بخاد اون کار نیست الان شدم مشاور پوست و مو باید محصول بفروشم ک حوصلم نمکشه

بعد امتحان ها هم قراره برم حضوری بحرفم یکیش رنگ سفال یکیش بسته بندی اسباب بازی توکل ب خدا لاقل اینا حضوریه

عزیزم من خیلی پول بابت کار درخانه پرداخت کردم راحت یه تومنم رف و فهمیدم کسی ک اولش چیزی بخاد اون کار ...

اوهوم ☹️

موفق باشی عزیزم ♥️انشالله کارت خیلی خوب میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم ثبت نام کردم خدا رو شکر کلاه بردار نیستن این ایدی اصلی کسی بود که من رو ثبت نام کرد تو تلگر ...

سلام.ولی این رباته. میشه کس دیگه ای رو معرفی کنید. فک کنم اونیی که شما رو ثبت نام کرده آیدیش رو عوض کرده.لطفا جواب بدع من دوس دارم زودتر مشغول شم 

سلام عزیزم من تازگیا ثبت نام کردم کاملا معتبره البته خیلی میترسیدم پولم به فنا بره ولی خداروشکر از اعتماد سو استفاده نشده و الان دارم کار میکنم و درامد کسب میکنم 

هر کس میخواد یه کار اینترنتی بدون کلاهبرداری بیاد تو تلگرام این ایدیمه: @sherkati333 

سلام.ولی این رباته. میشه کس دیگه ای رو معرفی کنید. فک کنم اونیی که شما رو ثبت نام کرده آیدیش رو عوض ...

سلام دوست عزیز من خودم توی شرکتشون کار میکنم و خیلی هم راضی هستم حقوق هاشون سر وقت و به موقع و عالی هست اون کسی که من رو استخدام کرد توی شرکتشون به @co._techworkshop هست پیشنهاد میکنم استخدام بشید توی شرکتشون مورد اعتماد هستن

سلام دوستان

اطلاع رسانی کنید لطفاً به همه

گروه کارگاه تکنولوژی و هر نوع فعالیت اینترنتی که پول برای هزینه استخدام یا هزینه دانلود فایل کار میخواد ، کلاهبرداری بیش نیست و متاسفانه دزدی های خیلی زیادی با همین کارا انجام میدن

خواهشا گول نخورید و برای آگاه سازی عمومی این پیامو تو هر گروه یا هر کسی که میتونید ارسال کنید

اسم سایت دزدشون تک ورک شاپ هست