2777
2789

وای بچه ها صبح نشسته بودم تو گوشی بودم داداشم گفته بود قراره یه روز ویدیو کال کنه دوست دخترشو ببینم ولی بدون هماهنگی زنگ زد یهو

خیلی ساله استرالیاست و دندونپزشکه همونجا تحصیلاتشو خونده 

اقا نمیدونستم با دوست دخترشه جواب دادم وای با لباس خواب و موهای ژولیده🤣وای دختره رو دیدم اصلا قلبم ریخت از زیباییش ، دختره المانی ، نروژیه برای دندونش رفته بوده پیش داداشم همونجا عاشقش میشه 🤣وااااایییییی اقا نصف صورتش چشم بود آبی روشششششن ، بدون میکاپ بود انقد خوشگل بود تاحالا دختر انقد خوشگل ندیده بودم ،دماغ و دهن کوچیک ، چشای درشت صورت گرد موهای خوشرنگ بلوند

کپ عروسک بود ، ابروم رفت پیشش😆الان میگه خواهرشوهر مارو 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالش بخدا😂😂

بیشتر از همه خوشبحال داداشت

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

قصدشون ازدواجه؟😂

اره😂میخواد بعد کریسمس خواستگاری کنه 

اگه دختره تیپ منو دیده پشیمون نشه🤣

خوشبحالش بخدا😂😂بیشتر از همه خوشبحال داداشت

من دارم میرم تغییر جنسیت بدم😆

داداشم خودشم خیلی خوشتیپ و خوشگله 

مبارکشون باشه 

داداشت ایرانه؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اونا مثل ایرانی ها خاله زنک نیستن بشینن بگن خواهرشوهرم زشته یا خوشگله اصلا مهم نیست براشون

شوخیه دوست عزیز جدی نگیر 😂

قطعا چنین ادمی نیست ک داداشم میخواد زندگی شو باهاش شریک شه