من خیلی زود عصبی میشم و بهممیریزم و وقتی عصبی میشم نمیتونم کنترل کنم زبونمو و هرچی به دهنم بیاد میگم بعدش خیلی ناراحت میشم قرصهای آرامبخش مصرف کنم؟ از قرص خوردن خوشمنمیاد
میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جوونی هست دیگه یه چند ساله دیگه صبور میشی.دنیا بلده بزرگت کنه
من صبور بودم دنیا عصبی امکرد
میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨
آخه چرا باید آرامبخش مصرف کنی ؟؟؟ اولا باید بری دکتر ببینه نیاز داری یا نه بعدشم مصرف این قر ...
پدرم قرص میخوره زیر نظر پزشک ولی کاملا وابسته شده
به دکتر رفتن نیست
منم نگفتم به دکتر رفتنه کلن وابسته میکنه چ با تجویز و زیر نظر دکتر چ خودسرانه منظورم ا ...
بله شما درست میگی من اصلا تو زندگیم تا مجبور نشم قرص نمیخورم حتی استامینوفن ترجیح خودمم مصرف نکردن هست ولی وقتی تبعات نخوردنش بیشتر باشه شاید مجبور شم بخورم
ممنون از نگرانیتون
سلامگلم من نائب انواع ختمماگربخوای برات ختم شریفه بنت حسنبرمیدارم شریفه دختر امام حسن ک ملقب ب طبیب اهل بیت اگربخوای بهش توسل میکنمبرات ختمبرمیدارمبا هزینه دلخواه خودت...