2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰۰ تومن

نمیدونم اخه برای مغازه اینا حداقل حداقل ۲۰ ملیون میخای 

برای کارا دیگع هم میتونی بری جایی فروشندگی و ... وایسی ک پول نمیخاد 

میتونی برنامه نویسی با این پول یاد بگیری اگر علاقه داری و یجا استخدام بشی 

بگو چقدر تا بگم اگه حدود ده میلیون میشه برنج خرید و فروش کن حداقل تو هر کیلو پنج تا هفت هزار تومن بر ...

میشه بیشتر توضیح بدی بهم لطفا من بیشتر هم پول تو دستم بود الکی خرج کردم الان برا ۲۰۰ مونده اگه بتونم کار کنم باهاش خوب میشه

مثلا چه مغازه بزنم که ضرر نکنم

از مغازه داراش بپرسی ک نتیجه گرفتن بهتره جایی ک میحای اجازه کنی توانایی خودت تو برقراری ارتباط و حوصله ای باید بزاری و اینکه بازار کلا رو هواس به نظرم از کسایی ک تجربه دارن بپرشی بهتره و با یه سرمایه کم شروع کنی ک وگر خدایی نکرده ضرر کردی خیلی نشه ولی تا اونجا ک میدونم باید ببینی کجا میخای مغازه بزنی اگر یجایی ک مردمش خیلی اهل تجملات نیستن و تقریبا وضع مالیشون رو به پایینه بهتره لباس خونگی فروشی زنونه و شرت و سوتین بزنی و جوراب 

ولی اگر میخای تو بازار بزنی ببینی کجاست نبشه سر و ته خیابونه و اون راسته به چی نیاز داره مثلا جاییکه ۱۰ تا فلافل فروشی داره خیلی سخته ولی جایی که یدونه مثلا لباس فروشی نداره حیلی خوبه عمده بیاری با سود کم بفروشی تا بشناسنت پول رفت و امد و اجاره مغازه و اب و برق هم حساب کن و ...

انشالله موفق باشی 

میشه بیشتر توضیح بدی بهم لطفا من بیشتر هم پول تو دستم بود الکی خرج کردم الان برا ۲۰۰ مونده اگه بتونم ...

میرید تو شهرستانهایی که برنج میکارن از خود کشاورز میخری تو استان خودتون می‌فروشی لرستان برو شهرستان دورود ولی شمالو نمیدونم