2777
2789

روغن کندش اصل

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرشب میزدید؟ منم تعریفشو شنیدم گرفتم ابروهام ریزش داره بخاطر استرس و اینا ولی من تاثیری ندیدم

اره،برای من ک خیلی تاثیر داشت فوق العاده بود

کلی ابروهای ریز بین ابروهای قبلیم دراومد

اگه مداوم استفاده کنین نتیجه میده

البته روزای اول ممکنه بخاطر چربی روغن یکم بریزه ولی بعد درست میشه

ببین کاربر ابرو کچل 

با یک عدد گردو، سورمه درست کن خودت 

بمال به ابروهات 

اینطوری هم تقویت میشن چون واقعا از گردو درست شده 

هم خرج الکی نمیکنی 

هم رنگ مشکی سورمه،باعث میشه ابروهات پرپشت نشون بده

من ابروهام کچل شده بود ازبارداری،تا دوسال،اصلا درنمیومد،خودشم فیبروزو تتو دوس مداشتم،فقط باگچ و ماژیک ابرو میکشیدم،همه چی هم میزدم فایده نداس،یه دکتر طب سنتی یه روغن داد،گف بعد۱ماه درمیاد،خداشاهده بعدیه ماه ماشالا دراومدو وپرپشت شد،شمام طب سنتی برو

ای واای نه توروخدا،سرمه خیلی ریزشو بیشترمیکنه خودم استفاده کردم ابروهام به فنا رف

حتما رفتی از بیرون خریدی 

یه چیز به درد نخور بهت فروختن 

من میگم با گردو، خودش سورمه  درست کنه