2777
2789
عنوان

خواستگارم خیلی پیله شده 😐💔

843 بازدید | 53 پست

واقعا بین دو راهی هستم به نظرتون چکار کنم😭

شرایط ایشون و خودم رو میگم 

25 سالشه ، یه ماشین 207 داره یه شاهین 

دو تا زمین داره 

یه انبار 100 متری که داره طبق دو رو میسازه 

دیپلم هم داره 

کارش هم آزاده 

یه خواهر داره و دو تا داداش 

از نظر ظاهری هم بد نیست لاغره و قدش 183

ازینایی که موهاش یه ور میزنه 

همین موارد کلی رو می‌دونم 

حالا خودم دانشجو معلمم 

19 سالمه 

قیافم خوبه ولی از نظر قدی خیلی ازش کوتاه ترم 160

خانواده خیلی خوبی دارم 

وضع مالی پدرم هم خوبه 

بابام مخالفه 

ولی اینا ول کن نیستن

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

از بابات پرسیدی برای چی مخالفه؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط مالیش اوکیه ولی خب واااقعا مهمترش برای اخلاق و ظاهرشه که به دلم بشینه 

اینم بگم شرایطشون در مقابل شرایط شما خوبه 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

میگه فعلا عجله ای نیست صبر کن

شاید ی چیزی ازش دیده نمیخواد بهت بگه ....

ولی آره سنت کمه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡