2777
2789
عنوان

درد دل

123 بازدید | 16 پست

خیلی سخته زندگی کردن با پدر عصبی.

انگار توی جهنمی.

بیست سال هس تو این جهنمم.راه نجاتی هم ندارم.

دقیقا توی زندانم و هیچوقت قرار نیست آزاد شم.

شاید یروز ازدواج کنم ولی من ازون دخترای خوش شانس نیستم ک یهو معجزه شه برن یجا خوشبخت شن.

دخترای مث من که اصلا نمیدونن مرد خوب چه شکلیه به اولین مردی که بیاد سمتشون اعتماد میکنن و بعدشم بدبخت تر نشن اوضاعشون بهتر نخواهد شد

لطفا کسی نیاد بگه پاشو دختر و برای آینده ت بجنگ 

همه راه ها رو رفتم و نشده به معنای واقعی توی زندانم

تنها راه نجاتم مرگ پدرمه...که متاسفانه صدتا جون داره!

نیاید بگید به هر حال پدرته اینطوری نگو یا آرزوی مرگ کسی رو نکن

از دعا و قرآن که بالاتر نیستید تو همون قرآن و زیارت عاشورا هم هزار بار آرزوی مرگ ظالم رو میکنن و لعنت بهش میفرستن...

کاش میمرد. این تنها آرزوی منه 

خیلی خستم

زهرا طاهری

انشاالله مشکلات زندگیت کم بشن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون.ولی هرروز بدتر از دیروز میشه

خدا خودش کمکت کنه🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چرا مگه چ بلایی سرت اورده تعریف کن .کتاب راز و چار اثرو بخون .ویژگی های همسز دلخاهتو رو برگه بنویس و ...

اول که انگار یه سگ وحشی رو ول کردی تو خونه.

یعنی هرررر بهونه ای پیدا میکنه برا پاچه گرفتن.

خسیس هس 

اگ مریض شیم تا رو به مرگ نشیم نمیبره دکتر

اصلاااااااا بیرون نمیذاره بریم

از وقتی کرونا اومده دیگه مدرسه و دانشگاه هم که نیس همش تو خونه ایم

اجازه نمیده حتی سر کار بریم

شکاک هس محض اینکه اعصاب خوردی درست نکنه حتی جرات نمیکنم با کسی تلفنی حرف بزنم 

چی بگم والا مگه یکی دوتا هس!

زهرا طاهری
چقد ما مشکلاتمون عین همدیگس منم دارم از همین مشکل میسوزم و میسازم ولی یه چیز جالب بگم ما اسم و فامیل ...

گمون کنم مشکل از این ترکیب اسم و فامیل هس

بدبختی ساز هس😂

زهرا طاهری
گمون کنم مشکل از این ترکیب اسم و فامیل هس بدبختی ساز هس😂

حواسم نبود اسم من یچی دیگس ولی فک کنم مشکل از فامیلی هامونه بریم فامیلی مون رو عوض کنیم حله فک کنم ولی یکی از فامیلای ما بود خیلی بدبختی داشت رفت اسم و فامیلیشو عوض کرد به طرز معجزه آسایی مشکلاتش حل شد فک کنم همون قضیه حروف ابجد و اینا بود

انسان خدایی است ترسان 🌱! 
ممنون 

زهرا نمیدونم چقد ب قانون جذب اعتقاد داری ولی تو یوتیوب دورهاش رایگانه .میتونی با قانون جذب همسز دلخاهتو جذب کنی عشقم .فیلم راز و ببین تو اپارات .یهو دیدی تو همین مجازی با همسر ایذه الت اشنا شدی .بعدم مادرتو نجات بده

حواسم نبود اسم من یچی دیگس ولی فک کنم مشکل از فامیلی هامونه بریم فامیلی مون رو عوض کنیم حله فک کنم و ...

نه والا

من که مشکل از بخت سیاهمه

هیچ جوره هم نمیشه عوضش کرد!

زهرا طاهری