دخترم یکسالشه و از اولشم کم میگرفتش کلا بهش عادت نداره دخترم تا میره بغلش گریه میکنه صبر نداره و بلد نیست ساکتش کنه هی میگه تورو میخواد فقط.موقع ناهار و شام هم که میشه میگم بگیرش بپزم میگه هیچی نخواستم فقط بگیر حوصله گریه هاشو ندارم.واقعا خسته شدم فقط وابسته به منه و همه اش ازم اویزونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همینجوره شوهرم. مردا این مدلین، بعدم بچه تو این سن بیشتر وابسته به مادره. وقتی در طول روز میخابه برو سریع کارای ناهارت رو راه بنداز. یا تو آشپزخونه چندتا وسیله بی خطر بده دستش همونجا کنارت سرگرم بشه. مردا هیچکدوم نمیتونن بچه نگه دارن😁😁من شوهرم در حد این که من یه حمام برم یا نهایت یک ساعت چرت بزنم میتونه بگیرش اونم به سختی
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
منم همینجوره شوهرم. مردا این مدلین، بعدم بچه تو این سن بیشتر وابسته به مادره. وقتی در طول روز میخابه ...
وای منم واسه حموم رفتن نمیگیره دیگه یه روزایی داد مبزنم خستهشدم بو گرفتم بزار برم حمون ده دقیقه میگیره هی پشت در بیا بیرون یالا بیا دیگه خیلی طولش دادی.منم بهش گفتم گوه بخورمدیگه یکی دیگه بیارم همین بس دیوونه شدم از دست تو
وای منم واسه حموم رفتن نمیگیره دیگه یه روزایی داد مبزنم خستهشدم بو گرفتم بزار برم حمون ده دقیقه میگ ...
چقدر کم طاقته. من انقدر از سختی هام و بیخوابیام براش تعریف میکنم خودشم خیلی به چشم میبینه، باید بفهمن ما تو خونه چی میکشیم حداقل درک کنن. من اگه اینجور کنه بیاد پشت در حموم همچین دادی سرش میزنم و قشنگ جوابش رو میدم که بار آخرش باشه😂 خودش اخلاق منو میفهمه اگه عصبی بشم خون جلو چشمامو میگیره میترسه
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
نه نگه میداره ولی کاراش حرص دراره داد بچرو درمیاره منم اعصاب ندارم بچمم که یه دسشویی حموم میرم جیغ گریه بچرو میبره تو کوچه من برم حموم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب