2777
2789

دوسه روز پیش سوسیس خریدیم دختره دوسالو پنج ماهم از سوسیس خورد حالا دو روزه میگه شکمم در می‌کنه خیلی حالش بده بردمش دکتر هم واسش آزمایش نوشت گفتن سالمه واسش شربت سفالکسین250 و شربت ایبوپروفن نوشت ولی اصلا خوبش نکرده به نظرتون چکار کنم چی بهش بدم خیلی شکمش دردمیکنه؟

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

یکم نبات باابگرم بده 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب نداره؟اسهال نیس؟خدایی نکرده خون در مدفوع نداره؟

چرا یکم تب داره شکمش هم یکم زود زود کار می‌کنه نه خدارو شکر خون در مدفوع نداره؟

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

رودل کرده ترنجبین خاک شیر بجوشون طی رو چند بار بهش بده ایبو پروفنم بهش بده واسه تبش خوبه شکمشو چرب کن از  زیر جناق سینه اروم اروم به سمت پایین مالش بده اینجا یه دکتر خیلی خوبه این مواقع پلانتاژل میده همون خاکشیر وچیزای این مدلیه ولی بهداشتی تره داروخانه داره ضررم نداره براش بگیر دو سه روز تا یک هفته هم ممکنه طول بکشه فقط غذای سنگین بهش نده زود خوب میشه انشالله

چرا یکم تب داره شکمش هم یکم زود زود کار می‌کنه نه خدارو شکر خون در مدفوع نداره؟

خوب این احتمالا رودش عفونت کرده،دکتر پسر من در این موارد شربت مترونیدازول و کوتریماکسوزل و  دی سیکلومین میده، بی اشتهایی هم میگیره احتمالا،تا پنج روزم طول میکشه،به نظرم اگه اذیت میشه دوباره ببر دکتر