2821
2789
عنوان

نمیتوووونم برقصم😭😭😭

519 بازدید | 42 پست

بچه ها اعتماد به نفسم به شدت میاد پایین، میخوام برای شوهرم برقصم ولی نمیتونم، ذهنم قفل میکنه، یخ میکنم، نمیتونم حرکات رقص رو به هم وصل کنم...

کلا ناتوانم تو این قضیه اصلا استعداد ندارم ولی اون دوست داره براش برقصم و منم از اون آدمایی ام که دوست دارم کامل باشم... شرایط کلاس رقص رو هم ندارم به دلایلی

دلم میخواد گریه کنم😟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیاخودم یادت بدم😍💃شوهرمنم عاشق رقصه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
الکی دست و پا تکون بده تا راه بیفتی

نمیتونم اینو هم، انگار طرز استفاده از بدنم رو بلد نیستم و تو این مورد به شدت بی خلاقیتم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
عزیزم از اینستا یاد بگیر  خودم اینستا ندارم ولی میدونم کلیپ های آموزشی داره

رقص تح.ریک کننده میخواما نه رقص ایرانی...

من اصلا از رقصیدن خوشم نمیاد  چیه بری اون وسط مثل دلقک دست و پا بزنی اونم بشینه تماشاکنه😑

نگووواینجوری گلم چ دلقکی یکی از بهترین هنرهای ی زنه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بگو مذهبیم . ناقص 

ن قضیه اینه که کلا استعدادم تو این مورد صففففره

2825
2823
2791
2779
2792