2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهرم بحثم شد گذاشت از خونه رفت بیرون گف دیگ پامم نمیگذارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 84 پست
خانومااااا توروخدا دعااام کنیین

منم باردارم یا روز از سر کار اومد خونه دید  خوابم 

ازاون روز قیافه گرفته امشب گفتم چته ک پرید بهم  باتوم زد به شکمم گفت بمیری با بچت سرزایمان قیافه نحستونبینم.زده بیرون خدا هدایتش کنه یه عقلم بهش بده بعد بفرسته خونه کی بازن سنگین باردار این رفتارو میکنه

بیلیاقت اشغال کلی توهین کرد و رفت شماهم برام دعا کن

انشالله همشون سرعقل بیاد

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

اسی تازه عروسی؟

من توی زندگی خیلی سرسخت هستم یاد گرفتم مشکلاتم  رو حل کنم نه ازشون فرار کنم .همیشه آیه ان مع العسر یسری جلوی چشمامه چونکه سخت بهش اعتقاد دارم . وضع مالی خوبی ندارم ی زندگی خیلی خیلی ساده .مستاجر هستم ب امید خدا خونه دار هم میشم.بچه هام و همسرم امید های زندگیم هستن انشالله ب امید خدا همه چی درست میشه .عاشق امام حسین و حضرت عباس و امام رضا و امام زمان هستم حضورشون رو ب شدت حس میکنم توی زندگیم . خداوند همیشه بهم لطف داشته از نظر همه اطرافیان و دوستان من یک انسان فقیر هستم(چون خونه  ندارم ماشین ندارم پول ندارم  وضع مالی خوبی ندارم) اما اونها نمیدونن اگر تا آخر عمر شده با نون خشک و آب سر کنم بازم روزی هزاران بار خداروشکر میکنم من ب زندگیم عشق می ورزم با تمام سختی ها چونکه معتقدم هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند. من آینده بسیار درخشان و عاقبت خوشی را در  سرنوشت خودم و عزیزانم میبینم من خلق شده ام برای زندگی کردن ....خدایا دوستت دارم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت    

والا شوهر منم امشب نمیاد خونه 

در پوست خود نمیگنجم    

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
منم باردارم یا روز از سر کار اومد خونه دید  خوابم  ازاون روز قیافه گرفته امشب گفتم چته ک ...

وایی عزیزمممم...نزن این حرفووووو.....

تو ناراحت نباش

فقط ب خودت و بچت فکر کننننن

انشاالله اونم آدم میشششههه